Drets Socials

Generalitat de Catalunya

Treball, Afers Socials i Famílies i el Col·legi de Psicòlegs amplien el servei de suport psicològic gratuït pel COVID19 a les professionals de serveis socials

query_builder   22 març 2020 12:11

event_note Nota de premsa

Treball, Afers Socials i Famílies i el Col·legi de Psicòlegs amplien el servei de suport psicològic gratuït pel COVID19 a les professionals de serveis socials

Fins ara s’oferia suport per a la gestió emocional als i les professionals de la salut i ara el servei s’amplia a les professionals que formen part del Sistema Català de Serveis Socials.

 

Es reforça el 93 567 88 56, gratuït, que el Departament difondrà entre els professionals de l’àmbit social.

El Departament ha iniciat una col·laboració amb el Col·legi de Psicologia, com a membre de la Fundació Galatea, per ampliar el servei telemàtic de suport psicològic gratuït als i les professionals dels serveis essencials que estan fent front a l’actual situació d’emergència sanitària pel COVID-19.

 

Fins ara, la Fundació Galatea –de la qual és patró el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya- oferia suport per a la gestió emocional als i les professionals de la salut que pertanyen a col·legis professionals associats a la Fundació. A sol·licitud del Departament, aquest servei s’ha ampliat i atendrà les professionals socials que formen part del Sistema Català de Serveis Socials, personal que també realitza una important tasca d’atenció a la ciutadania més vulnerable durant la fase d’emergència de l’epidèmia per coronavirus.

 

En aquest sentit, el Departament difondrà entre aquests professionals del Sistema Català de Serveis Socials el telèfon de suport psicològic gratuït: 93 567 88 56.

 

D’altra banda, també es posarà a disposició del personal del Sistema català de Serveis Socials i, especialment, de les Àrees Bàsiques de Serveis Socials, un telèfon de suport gratuït del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya adreçat a la ciutadania (659 584 988), per tal que en facin difusió entre les seves persones usuàries.

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Trobareu tota la informació i materials del Departament de Salut al web http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia