Educació

Menjador

Les primeres targetes moneder per als ajuts de menjador escolar ja s'estan utilitzant

query_builder   23 març 2020 15:50

event_note Nota de premsa

Les primeres targetes moneder per als ajuts de menjador escolar ja s'estan utilitzant

  • El Departament d’Educació destina a aquesta mesura un import inicial de 6 milions d’euros, ampliables en funció de l’allargament del tancament dels centres educatius
Menjador

Les targetes moneder per als ajuts de menjador ja s’estan enviant als ajuntaments i als consells comarcals des de divendres 20 de març i està previst que en els propers dies arribin a tots els punts de distribució. Els serveis socials són els responsables de la gestió de les mesures per garantir el dret bàsic d’alimentació dels infants que es trobin en situació de vulnerabilitat i estiguin afectats pel tancament dels centres educatius, tal i com estableix el Reial decret 7/2020. A partir d’aquí, els ajuntaments i els consells comarcals, amb la col·laboració del Departament d’Educació, estan organitzant la comunicació a les famílies i els sistemes de distribució de les targetes. En algunes comarques i municipis, ja es van fer arribar les targetes el mateix divendres i algunes famílies ja han començat a fer-ne ús.

 

En total seran 144.000 targetes per als ajuts de menjador escolar, per a les quals el Departament d’Educació hi destinarà una primera inversió de 6 milions d’euros, ampliables en funció de l’allargament del tancament dels centres educatius.

 

Les targetes no són nominals, cadascuna disposa d’un codi d’identificació per relacionar cada targeta amb cadascun dels alumnes beneficiaris de l’ajut. L’ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d’alimentació i seran vàlides durant un any.

 

 

23 de març de 2020

1  

Imatges

Menjador

Menjador 291

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia