Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Miniatura

Es prorroga el termini per a presentar la sol·licitud dels ajuts i tràmits a la Declaració Agrària (DUN) 2020

query_builder   24 març 2020 14:35

event_note Nota de premsa

Es prorroga el termini per a presentar la sol·licitud dels ajuts i tràmits a la Declaració Agrària (DUN) 2020

FOTO WEB

El termini de presentació de la Declaració Agrària (DUN) 2020, a través de la qual es pot sol·licitar els ajuts de la Política Agrària Comuna (PAC) de l’any 2020 i realitzar altres tràmits al Departament d’Agricultura, es va iniciar el passat 1 de febrer, i estava previst que finalitzés el 30 d’abril. Això, però, davant de la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2, el DARP està tramitant l’ampliació del termini dels ajuts i tràmits de la DUN fins el 15 de juny (ajuts directes, ajuts a la sostenibilitat, ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN). Respecte a l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya, el termini s'ampliarà fins als 15 dies naturals ​posteriors a la suspensió de l’estat d’alarma.

El passat dissabte es va publicar una ordre ministerial APA/269/2020, ampliant el termini per a la Sol·licitud Única fins el 15 de maig. Des de diferents països s’ha sol·licitat ampliar el termini el màxim possible, i la Comissió Europea ha informat que hi haurà una ampliació fins el 15 de juny, pendent de publicació al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE).

Les sol·licituds dels ajuts directes i del Contracte Global d’Explotació (CGE) es realitza de forma telemàtica a través de l’aplicació de la DUN, amb el suport de les Entitats Col·laboradores.

Cal recordar que el web del Departament d’Agricultura, a través de la pàgina de la DUN, disposa de tota la informació per a fer la sol·licitud dels ajuts, i hom hi troba l’accés a l’aplicació DUN, els manuals, les Entitats Col·laboradores, i els contactes dels grups de suport.

Enllaços relacionats:

DUN

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/desenvolupament-rural/declaracio-unica-agraria/

Entitats Col·laboradores

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/desenvolupament-rural/declaracio-unica-agraria/on-fer-dun-com-presentar-la/on-fer-dun/

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat

1  

Imatges

Imatge

Imatge 170

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia