Cultura

Nit dels musues

S'ajorna la celebració europea de La Nit dels Museus a causa del coronavirus

query_builder   26 març 2020 16:46

event_note Nota de premsa

S'ajorna la celebració europea de La Nit dels Museus a causa del coronavirus

  • Els museus catalans se sumen a la proposta del Ministeri de Cultura de França, impulsor de La Nit dels Museus a Europa, de traslladar la celebració de l’esdeveniment al 14 de novembre
Nit dels museus

A causa de la crisi sanitària del covid-19 que està vivint el món i seguint les recomanacions de la UNESCO, el Ministeri de Cultura de França, impulsor de la Nit dels Museus a Europa, ha decidit ajornar la celebració d’aquest esdeveniment a la tardor. A Catalunya, els museus se sumen a la proposta del ministeri francès i celebraran la setzena edició de La Nit dels Museus en la nova data proposada, el dissabte 14 de novembre de 2020.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa que se celebra cada any al voltant del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, en la quals els museus obren les seves portes fins a gairebé la una de la matinada oferint activitats d’oci i cultura. A Catalunya, aquesta activitat va néixer a la ciutat de Barcelona i al llarg dels anys s’hi ha anat sumant la major part de museus catalans.

Web de La Nuit Européenne des Musées: https://nuitdesmusees.culture.gouv.fr/