Direcció General de Comunicació

Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   31 març 2020 17:35

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Govern

Aprovada la desconcentració de competències en matèria de contractació administrativa i recursos humans en la Casa de la Generalitat a Perpinyà

 

El Govern ha aprovat el Decret de desconcentració de competències en matèria de contractació administrativa i recursos humans en la Casa de la Generalitat a Perpinyà del Departament de la Presidència.

 

L’acord proposa aprovar la desconcentració en matèria de contractació a favor de la Casa de Perpinyà, per tal de dotar-la d’una fórmula de gestió més eficaç en els àmbits de contractació pública i de recursos humans.

 

La desconcentració que es proposa se centra en dos aspectes: la contractació i els recursos humans. Pel que fa a la contractació, es descentralitzen els contractes menors i els contractes basats en un acord marc amb un valor estimat que no superi l’establert per la normativa i que s’executin a Perpinyà o en l'àrea d'influència de la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

 

En matèria de recursos humans, la descentralització es refereix al personal laboral contractat a destí, incloent-hi la contractació d’aquest personal, l’aprovació de les dietes i les indemnitzacions per despeses de viatge, el seu abonament, i qualsevol altre facultat relativa a la seva gestió i administració.

 

El decret també preveu que el Departament de la Presidència aprovi anualment el pressupost assignat a la Casa de la Generalitat a Perpinyà per a l’exercici de les competències que es desconcentren.

 

La Casa de la Generalitat a Perpinyà, creada el 2003, divideix les seves actuacions en tres àmbits: el suport als projectes de cooperació transfronterera, la difusió de la llengua i de la cultura catalanes i la promoció econòmica.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia