Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   7 abril 2020 17:04

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Elisabet Nebreda Vila, secretària d'Acció Exterior i de la Unió Europea del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

 

Nascuda a Barcelona l’any 1981.

 

És llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, té un Màster en Relacions Internacionals per la Universitat de Nottingham (Anglaterra) i un postgrau en Dret de la Unió Europea per la Universitat de Barcelona.

 

Des del 2008 al 2014, ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional treballant a la consultora GEA - Gabinet Europeu d’Assessorament. Posteriorment, va treballar durant quatre anys i mig al Parlament Europeu com a assessora del Grup Parlamentari Verds/ALE en matèria de drets, llibertats, justícia i assumptes interiors, així com en afers exteriors (2014-2018).

 

Des de l’octubre de 2019, era la directora general d’Afers Globals. Anteriorment, ocupava el càrrec d’adjunta al cap del gabinet del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, des d’on donava suport i assistència a les activitats del conseller i coordinava les unitats que en depenen.

 

 

Miquel Royo Vidal, director general d'Afers Globals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

 

Nascut a Barcelona l’any 1988.

 

És llicenciat en Relacions Internacionals per la Universitat de Birmingham i té un Màster en Estudis Europeus per la London School of Economics and Political Science.

 

Dins la seva trajectòria professional, destaca la seva tasca al Parlament Europeu com a assessor i coordinador del grup d’assessor locals dels eurodiputats d’Esquerra (2016-2018). Prèviament, havia treballat en l’àmbit privat per a empreses multinacionals.

 

El novembre de 2018 va ser nomenat delegat adjunt de la Delegació del Govern davant la Unió Europea, càrrec que ha desenvolupat fins a dia d’avui. Anteriorment, de juny a novembre de 2018, va ser assessor del gabinet del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia