Delegació a Madrid

El llibre, una casa per estar-s'hi

"El llibre, una casa per estar-s'hi"

query_builder   22 abril 2020 14:15

event_note Nota de premsa

"El llibre, una casa per estar-s'hi"

La Delegació del Govern a Madrid celebrarà un Sant Jordi virtual amb la participació d’escriptors i un grafisme solidari que reflecteix el moment actual que vivim

El llibre, una casa per estar-s'hi

-La imatge gràfica d’enguany la guardarem a la memòria del CCLBlanquerna: El llibre, una casa per estar-s’hi, del dissenyador gràfic Emilio Gil.

-Participaran en aquesta Diada virtual reconeguts autors com Antoni Bassas, David Castillo, Eva Baltasar, Anna Ballbona i Najat el Hachmi. “A casa amb...” ens explicaran la seva obra i com viuen aquest Sant Jordi.

-El CCLBlanquerna editarà el llibret de difusió lectora Suggeriments Sant Jordi 2020.

-Es veurà el vídeo Contacontes adreçat als infants que ha fet la llibretera Cristina Penadés, sobre la llegenda de Sant Jordi.

-La Llibreria Blanquerna s’ha adherit a “Sant Jordi ets tu”. Es reservaran llibres, per telèfon o correu electrònic, i es podran recollir quan la llibreria obri les seves portes al públic.

 “El llibre, una casa per estar-s’hi”

Com en la imatge que hem volgut transmetre per a aquest Sant Jordi, el llibre és una casa per quedar-s’hi, per viure-hi les mil i una històries que ens explica. I entre els fulls i les parets, les lletres llegides i les paraules sentides...quan tot torni a la normalitat, ens retrobarem al Blanquerna, entre les lleixes de llibres, amb les roses, a les aules de català, que durant tot aquest temps hauran continuat impartit classes de forma no presencial...

El disseny gràfic del cartell és de l’Emilio Gil, fundador i director creatiu de Tau Diseño, guardonat l’any 2015 amb la Medalla d’Or al Mèrit en Belles Arts, i recentment, responsable de la comunicació gràfica del Museo del Prado.

Malgrat la dificultat del moment actual, el Centre Cultural-Llibreria Blanquerna celebrarà el Sant Jordi virtualment. Ens ho recorda el Delegat del Govern a Madrid, Gorka Knörr, en la seva salutació dels Suggeriments de lectura:

“Volem que aquest Sant Jordi continuï sent per a nosaltres aquell dia tan especial. És i serà diferent. Però en essència serà el mateix. Un dia en què compartirem, ni que sigui virtualment, el nostre amor a les persones i a la cultura, tot pensant en tots aquells i aquelles que hem perdut aquest any de la pandèmia”.  

Videos dls autors Sant Jordi virtual al CCLBlanquerna: 

Anna Ballbona  "A casa amb..." Anna Ballbona
Antoni Bassas   "A casa amb..." Antoni Bassas
Eva Baltasar       "A casa amb..." Eva Baltasar
David Castillo    "A casa amb..." David Castillo

VIDEO TORNAREM: Tornarem....entre llibres i roses.

 

Sant Jordi 2020. El llibre, una casa per estar-s’hi

https://delegaciomadrid.gencat.cat/ca/inici

Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid

Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

 

2  

Imatges

El llibre, una casa per estar-s'hi

El llibre, una casa per estar-s'hi 108

El llibre, una casa per estar-s'hi (1)

El llibre, una casa per estar-s'hi (1) 153

2  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa Sant Jordi 2020

Nota de Premsa Sant Jordi 2020
PDF | 451

Suggeriments de lectura CCLBlanquerna

Suggeriments de lectura CCLBlanquerna
PDF | 1084

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia