Centre Estudis Opinió

Enquesta online sobre l'impacte de la COVID-19

El CEO publica els resultats de l'enquesta online sobre l'impacte de la COVID-19

query_builder   30 abril 2020 09:49

event_note Nota de premsa

El CEO publica els resultats de l'enquesta online sobre l'impacte de la COVID-19

Avui, dijous 30 d’abril, el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) ha publicat al seu web les dades corresponents a l’enquesta online sobre l’impacte de la COVID-19. L’estudi ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) amb el número 965, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO.

L’objectiu d’aquest sondeig és recollir l’opinió de la població sobre el confinament i l’impacte de la pandèmia causada per la COVID-19. El qüestionari inclou tant preguntes relatives a com hom està vivint totes aquestes circumstàncies creades arran de l’esclat de la pandèmia com preguntes de classificació de la persona que respongui l’enquesta per tal de conèixer el perfil dels qui l’han contestada.

El treball de camp s’ha dut a terme entre l’11 i el 15 d’abril de 2020 i s’ha obtingut una mostra de 14.715 individus amb ciutadania espanyola de 16 i més anys resident a Catalunya amb un marge d’error del +0,81 per al conjunt de la mostra. El mode de mostreig utilitzat és similar al conegut com a “bola de neu”: cada participant ha convidat a altres individus a respondre l’enquesta amb la finalitat d’aconseguir la màxima quantitat possible de respostes. S’ha realitzat una ponderació post-estratificació per ajustar els pesos dels entrevistats a les dades de la població de l’univers d’estudi. Les dades de referència dels coeficients de ponderació s’han calculat utilitzant les variables “Llengua pròpia”, “Lloc de naixement”, “Identitat nacional subjectiva” i “Situació ocupacional” de les darreres quatre onades del Baròmetre d’Opinió Política.

Podeu consultar les taules estadístiques i la matriu de dades corresponent al web del CEO.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta online sobre l'impacte de la COVID-19

Enquesta online sobre l'impacte de la COVID-19
PDF | 4317

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia