Empresa i Treball

Campanya divulgativa

ARTESANIA

Artesania Catalunya endega la campanya divulgativa "L'artesania entra a casa teva", per promoure la tasca del sector artesà català

query_builder   8 maig 2020 11:19

event_note Nota de premsa

ARTESANIA

Artesania Catalunya endega la campanya divulgativa "L'artesania entra a casa teva", per promoure la tasca del sector artesà català

Campanya divulgativa 
Campanya divulgativa
  • Davant la situació d’emergència sanitària generada per la COVID_19, Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, ha posat en marxa diferents accions de divulgació, d’acompanyament i de suport econòmic adreçades al sector artesà.

 

  • En l’àmbit divulgatiu, ha creat aquesta campanya on-line que s’articula a través del perfil d’Instagram d’Artesania Catalunya @artesaniacat, un espai des d’on es vol fer arribar l'artesania a les cases, on tothom pugui explorar i conèixer el món artesà a través de l’etiqueta #ArtesaniaACasa.

 

  • També, la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC), amb la col·laboració d’Artesania Catalunya, ha obert un servei de consulta i assessorament on –line per acompanyar i donar resposta als professionals del sector artesà.

 

  • I a través del Pla d’ajuts al comerç, serveis, artesania i moda, el CCAM del Departament d’Empresa i Coneixement, ha posat a l’abast del sector línies de suport per impulsar la seva reactivació econòmica.


La Generalitat, a través d’Artesania Catalunya  del Consorci de Comerç i Artesania i Moda (CCAM), organisme adscrit al Departament d’Empresa i Coneixement, ha posat en marxa aquesta setmana la campanya divulgativa  “L’artesania entra a casa teva”, per promoure i posar en valor la tasca del sector artesà català.

Davant l’actual situació generada per la crisi sanitària de la COVID_19, Artesania Catalunya ha posat en marxa diferents accions de divulgació, acompanyament i de suport econòmic per al sector artesà.

Campanya “L’artesania entra a casa teva”

En l’àmbit divulgatiu, Artesania Catalunya ha creat aquesta campanya on-line i participativa ““L’artesania entra a casa teva” que s’articula a través del seu perfil d’Instagram @artesaniacat. Un espai des d’on es vol fer arribar l'artesania a les cases, on tothom pugui explorar i conèixer el món artesà a través de l’etiqueta #ArtesaniaACasa.

La campanya consta de tres iniciatives: #ArtesaniaEnViu, on artesans catalans mostraran el procés d’elaboració d’una peça creativa i donaran indicacions als usuaris per tal que la puguin materialitzar. #CraftsTours, acció que permetrà conèixer de manera virtual diferents tallers d’artesans. I #SócArtesà #SócArtesana, iniciativa que mostrarà les peces més preuades de diferents creatius catalans.

D’aquesta manera, Artesania Catalunya vol donar a conèixer l’artesania que es fa a Catalunya, així com posar en valor la tasca que duu a terme el sector.

El sector artesà a Catalunya és molt ric qualitativament, un àmbit productiu i creatiu que compta a més de 8.200 empreses artesans, i que ocupa  a gairebé 10.400 persones. També compta amb 48 associacions i gremis, 48 museus i 21 fires monogràfiques d’artesania i 6 esdeveniments artesans.

Servei de consulta i assessorament

Alhora, la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya ( FAAOC), amb la col·laboració d’Artesania Catalunya ha posat en marxa, un servei de consulta i assessorament personalitzat adreçat als professionals per tal de poder donar resposta i acompanyament en les diferents casuístiques que poden afectar al sector artesà.

Suport al sector artesà, a través del Pla d’Ajuts al comerç, els serveis, l’artesania i la moda del CCAM

A través del Pla d’Ajuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda,  el CCAM del Departament d’Empresa i Coneixement, ha posat a l’abast del sector artesà diverses línies específiques de suport per impulsar la reactivació de la seva activitat econòmica. A més, amb aquest objectiu, el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, ha endegat, entre d'altres accions, la campanya global per al comerç, l’artesania i la moda “Ara és el teu torn", de suport a aquests diferents sectors productius de Catalunya.

Properament  la webinar “ Assessora’t "

Properament, Artesania Catalunya organitzarà la webinar “ Assessora’t”, una sessió per ajudar al sector a millorar la gestió de la seva empresa artesana i impulsar el seu projecte.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CCAM-Artesania Catalunya

Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), organisme adscrit al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, té com a missió fomentar la imatge i prestigi social, difondre i preservar el valor patrimonial, millorar la competitivitat i rendibilitat i augmentar la presència internacional i digital del sector artesà, mitjançant actuacions de promoció comercial, cultural, formativa i divulgativa.

 Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia