Drets Socials

mapes

Treball amplia la informació sobre els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació amb dades d'afectació de tots els municipis de Catalunya

query_builder   8 maig 2020 17:36

event_note Nota de premsa

Treball amplia la informació sobre els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació amb dades d'afectació de tots els municipis de Catalunya

  • Dos mapes interactius del web de l’Observatori del Treball i Model Productiu permeten saber les xifres dels ERTO i persones afectades per localitats
  • La informació per municipis és mensual i s’afegeix a la que diàriament s’actualitza per demarcacions i comarques
mapes

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha ampliat la informació sobre els Expedients de Regulació Temporals d’Ocupació (ERTO) amb dades de l’afectació de cada municipi de Catalunya.

La informació per localitats, que s’actualizarà cada mes, es pot consultar al web de l’Observatori del Treball i Model Productiu http://observatoritreball.gencat.cat/ca/inici conjuntament amb la resta d’informació sobre ERTO que es renova diàriament.

Així mateix, amb l’eina d’instamaps.cat, l’Observatori del Treball incorpora al seu web dos mapes interactius que permeten a la persona usuària obtenir informació sobre l’afectació dels ERTO als municipis catalans.

http://observatoritreball.gencat.cat/ca/ambits_tematics/relacions_laborals_qualitat_treball/relacions_laborals/mapes_erto/

En concret, la informació gràfica disponible és la del nombre i tipus d’ERTO registrats i el nombre de persones afectades.

Els mapes interactius és una eina de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya que el Departament de Treball utilitza per facilitar una informació detallada de l’afectació dels ERTO a cada municipi de Catalunya.

L’ampliació d’aquesta informació a l’àmbit municipal és un pas més fet pel Departament que, diàriament, actualitza la informació dels ERTO registrats a Catalunya, mitjançant l’Observatori del Treball i Model Productiu.

Des de l’inici de la crisi sanitària i l’afectació a l’àmbit laboral, es poden consultar el web de l’Observatori les dades del nombre d’ERTO registrats, els tipus d’ERTO, el nombre de persones afectades, així com les divisions i activitats econòmiques dels ERTO i l’afectació per territoris com demarcacions i comarques.

1  

Imatges

Imatge del web

Imatge del web 837

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia