Direcció General de Comunicació

Corbera

El Consorci de la Batalla de l'Ebre reforça la participació de la comunitat científica

query_builder   12 maig 2020 16:15

event_note Nota de premsa

El Consorci de la Batalla de l'Ebre reforça la participació de la comunitat científica

  • Els nous Estatuts incorporen un consell científic i pedagògic amb universitats, historiadors, arqueòlegs i associacions culturals

El Govern ha aprovat els nous estatuts del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE), creat l’any 2001 per preservar la memòria dels espais on es va produir la Batalla de l’Ebre.

L’objectiu dels nous estatuts és facilitar la governança de l’ens, establint un únic òrgan col·legiat en el qual estiguin representats els municipis i les entitats membres del Consorci.

Un dels canvis més significatius és la integració de la Comissió executiva i el Consell general en el Consell d’Administració, amb la inclusió de quatre nous ajuntaments: l’Aldea, Amposta, Campredó i Xerta. També s’estableix un nou òrgan col·legiat, el Consell assessor científic i pedagògic, del qual en formen part universitats, historiadors, arqueòlegs i altres investigadors vinculats a universitats i associacions memorialistes.

Amb la modificació dels estatuts s'amplia la participació de la comunitat científica i es faciliten les sinergies entre els membres d’aquest òrgan per tal d’aprofundir en del coneixement i la difusió de la memòria de la batalla de l’Ebre i els seus escenaris.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia