Empresa i Treball

MODA

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 14 al 17 de setembre i serà en format digital

query_builder   18 maig 2020 07:59

event_note Nota de premsa

MODA

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 14 al 17 de setembre i serà en format digital

LOGO
  • Finalment, la propera edició de la plataforma catalana de moda impulsada per la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), prevista per a finals de juny-principis de juliol, es trasllada a mitjans de setembre


La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 14 al 17 de setembre i serà en format digital. Finalment, la 26a edició de la plataforma catalana de moda, que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, i que inicialment estava prevista per a finals de juny-principis de juliol, es trasllada al mitjans de setembre.

Així mateix, 080 Barcelona Fashion –que ja en les darreres edicions ha intensificat la seva aposta per la sostenibilitat, les noves tecnologies i els nous formats d’exhibició- ha decidit optar per celebrar la propera edició del certamen únicament en format digital, i així donar resposta a les actuals necessitats del sector derivades de la crisi sanitària i alhora avançar-se als escenaris de futur per a la moda.

Amb aquesta decisió, 080 Barcelona Fashion vol posicionar-se en el nou escenari amb una edició en format digital, com ja han anunciat altres setmanes de la moda a nivell mundial.

Properament s’obrirà la convocatòria amb les condicions i requisits per a la participació de dissenyadors i marques de moda en aquesta propera edició.

 

Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter:  @empresacat

 

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia