Educació

Fotografia

Educació ordenarà la borsa d'interins segons els serveis prestats de cara a les adjudicacions d'estiu

query_builder   14 maig 2020 12:23

event_note Nota de premsa

Educació ordenarà la borsa d'interins segons els serveis prestats de cara a les adjudicacions d'estiu

  • El Departament ha dut a terme diferents actuacions en matèria de professorat per protegir els llocs de treball dels docents substituts

 

  • Des del mes d’abril, quan es confirma que el confinament s’allarga, Educació cobreix totes les baixes que es produeixen
Fotografia

El Departament d’Educació ordenarà la borsa de treball docent 2020 segons els serveis prestats de cara a les futures adjudicacions d’estiu per ocupar els llocs de treball vacants durant el curs 2020-2021. Per tant, en les adjudicacions que es faran al mes de juliol, els interins que tenen serveis prestats participaran en el procés d’adjudicacions ordenats d’acord amb el temps de serveis prestats, com sempre s’ha fet.

 

Pel que fa als que no tenen serveis prestats, es treballa perquè al mes de juny la borsa estigui correctament ordenada d’acord amb el número de barem. Amb l’ordre obtingut, aquest grup d’interins podran participar en les cobertures de places que es generin a partir del mes d’agost.

 

El passat mes d’abril s’havia de tancar la nova borsa ordenant per barem tots els inscrits, però es van produir incidències en la publicació. Educació treballa per tal que aquestes incidències no comportin cap perjudici per al personal interí que s’hi ha inscrit.

 

Cal recordar que entre els interins de la borsa, n’hi ha que han prestat serveis i n’hi ha que encara no. Per ocupar les places vacants a les adjudicacions d’estiu, només hi participen els interins que tenen serveis prestats, com és habitual. Els interins que no tenen serveis prestats comencen cobrint les substitucions que es produeixin al llarg del curs.

 

Cobertura de les substitucions als centres

 

Educació ha pres diferents mesures per protegir els llocs de treball del professorat substitut. En el moment que es van tancar els centres, el Departament va limitar el reingrés de persones amb llicència o excedència per tal de mantenir el lloc de treball dels substituts. A partir de l’abril, quan es confirma una continuïtat llarga del confinament, es decideix cobrir totes les demandes de substitucions dels centres .

 

El Departament d’Educació, per responsabilitat, no pot atendre la demanda de mantenir el substitut quan s’incorpora el titular, perquè està obligat a gestionar els recursos públics del pressupost de substitucions exclusivament per a la finalitat de cobrir l’absència per baixa o llicència d’un titular per garantir l’atenció de l’alumnat.

 

 

14 de maig de 2020

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia