Loteries de Catalunya

Foto de La Grossa

Loteries de Catalunya reactiva la comercialització a partir d'aquest dijous, 21 de maig

query_builder   19 maig 2020 11:17

event_note Nota de premsa

Loteries de Catalunya reactiva la comercialització a partir d'aquest dijous, 21 de maig

.  El sorteig extraordinari de La Grossa de Sant Jordi se celebrarà el 26 de juliol

.  Aquest any, els beneficis de Loteries de Catalunya es destinaran a les persones afectades per la Covid-19
Foto de La Grossa
A partir d'aquest dijou, 21 de maig, Loteries de Catalunya reprendrà la comercialització als establiments físics de la xarxa comercial i a través del web www.loteriesdecatalunya.cat. També es reactivarà la celebració dels sortejos de la 6/49 i el Trio, amb la periodicitat habitual, i el pagament de premis als punts de venda autoritzats i a la seu de Loteries de Catalunya.

El passat 16 de març, amb motiu de la situació creada per la COVID-19, Loteries de Catalunya va suspendre la comercialització, els sortejos de tots els seus jocs i el pagament a través dels terminals situats als punts de venda. Aquestes mesures extraordinàries s’aixecaran a partir del dijous 21 de maig, quan es tornarà a operar amb normalitat.

Pel que fa al sorteig extraordinari de La Grossa de Sant Jordi 2020, que no es va poder celebrar a causa de la crisi sanitària ocasionada per la pandèmia del coronavirus, es farà el 26 de juliol. Els bitllets comprats fins al dia d’avui mantindran la seva validesa i els nous números es podran adquirir des d’aquest dijous, 21 de maig, i fins al mateix dia del sorteig. D’altra banda, d’acord amb el nou calendari i tenint en compte que encara no s’havia distribuït ni posat a la venda, aquest any 2020 no hi haurà sorteig de la Grossa de Sant Joan.

Segon sorteig extrarodinari de la Grossa de Sant Jordi

La Grossa de Sant Jordi 2020 va sortir al carrer amb una tirada de 14 milions d’euros, 12 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per Internet). Loteries de Catalunya va posar a la venda 80.000 números, amb un total de 35 bitllets per número i a un preu de 5 euros.

Per segon any consecutiu, la Grossa de Sant Jordi repeteix el format de sorteig extraordinari i repartirà 2 milions d’euros a un bitllet, sempre que coincideixin les xifres i la sèrie, i 50.000 euros per bitllet. Així mateix, es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior. A més a més, s’incorporen un segon i un tercer premi, de 20.000 i 10.000 euros, respectivament.

A partir de dijous, 21 de maig, els bitllets es podran comprar per internet, a través de www.loteriesdecatalunya.cat, als més de 2.000 punts de venda habituals, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, que disposen d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit; i a qualsevol de les botigues de les principals cadenes de supermercats de Catalunya, com ara Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.

Beneficis destinats a les persones afectades per la Covid-19

Loteries de Catalunya porta més de 30 anys al costat d’aquells que més ho necessiten. Els seus beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Al llarg de la seva història, l’entitat ha destinat més de 265 milions d’euros en programes que repercuteixen en els col·lectius més fràgils de la societat catalana: la gent gran, les persones amb discapacitat i la infància. Aquest any, destinarà tots els seus beneficis a les persones afectades per la Covid-19 a Catalunya.  


 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 42