Direcció General de Comunicació

El Govern aprova la venda de la participació d'Avançsa a Voz Telecom

query_builder   19 maig 2020 15:55

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la venda de la participació d'Avançsa a Voz Telecom

  • El preu d’alienació ha estat d’1.144.117 euros i seran destinats a despesa financera d’AVANÇSA 

El Govern ha aprovat la venda per part d’AVANÇSA, empresa de promoció i localització industrial de Catalunya, de la participació pública a l’empresa Voz Telecom.  

La participació a Voz Telecom es remunta a l’any 2004 per part d’Invertec (societat mercantil extingida l’1 de gener de 2013 mitjançant la fusió per absorció amb AVANÇSA) consistent en 258.850 accions amb un valor d’adquisició de 300.000 euros. 

Després de 16 anys de l’entrada en el capital de Voz Telecom per part de la Generalitat de Catalunya, ha sorgit l’oportunitat de donar compliment al pla de racionalització mitjançant l’alienació d’un actiu financer obtenint una rendibilitat del 24%.  

El preu d’alienació ha estat d’1.144.117 euros per part del grup britànic Gamma Comunications, que compra el 94,90% del capital social de Voz Telecom a raó de 4,42 euros l’acció. Els ingressos obtinguts per la desinversió seran destinats a despesa financera d’AVANÇSA.  

AVANÇSA, entitat del Departament d'Empresa i Coneixement, té com a objectiu fomentar i desenvolupar el creixement i la consolidació d'empreses que aportin valor afegit i diferenciació, que siguin sostenibles i que creïn llocs de treball. L'entitat s'encarrega de donar suport tècnic, administratiu i econòmic a aquestes empreses i participa, com a soci minoritari, en projectes empresarials estratègics i viables econòmicament i financera. 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia