Educació

Foto

Educació i el projecte XNET signen un acord per treballar a llarg termini en el procés de digitalització de les escoles

query_builder   3 juny 2020 18:24

event_note Nota de premsa

Educació i el projecte XNET signen un acord per treballar a llarg termini en el procés de digitalització de les escoles

  • L’acord preveu abordar àmbits com les suites educatives, la privadesa de les dades i l’ aprofundiment en la tecnocultura
Foto

El Departament d’Educació i el projecte XNET han signat un acord de col·laboració per treballar vers l’ excel·lència del procés de digitalització de les escoles a llarg termini en àmbits com les suites educatives, la privadesa de les dades i l’ aprofundiment en la tecnocultura. 

 

Aquest acord neix a partir d’una proposta feta per un grup de mares i pares i XNET al Departament d’ Educació, amb qui s’ha estat negociant al llarg de l’últim any.

 

La digitalització de l'entorn educatiu, especialment a través de l'adopció d'entorns de treball en línia, la privacitat de les dades i la ciberseguretat  i l'educació en la tecnocultura són qüestions clau en l'agenda educativa actual. L’acord parteix de les tres línies d’acció abans mencionades que s’aniran treballant de manera conjunta i implementant en diferents fases d’execució.

 

Donada l’actual situació d’extraordinarietat que viuen les escoles causada pel Covid19, en aquest moment cal donar resposta de manera prioritària a les necessitats immediates que tenen els centres educatius de Catalunya; mentrestant XNET començarà a preparar la planificació. La fase de treball conjunt es posarà en marxa quan acabi el curs escolar.

 

XNET no rep cap remuneració per aquest pla, que és un pla de treball conjunt.

 

 

3 de juny de 2020

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia