Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   9 juny 2020 16:07

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Gabriel Boichat, delegat del Govern de la Generalitat a Suïssa

Nascut a Suïssa l’any 1981.

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fa gairebé quinze anys que es dedica a la incidència política i a la comunicació pel canvi social i ha enfocat la seva carrera professional a l’àmbit internacional, sobretot a la cooperació internacional i la salut global.

Com a consultor independent, ha treballat per proporcionar a les organitzacions, administracions públiques i empreses de l’economia social i solidària eines per dur a terme la seva incidència política i la seva comunicació, així com per assessorar en la planificació i l’anàlisi estratègica de les seves accions. També imparteix formacions i coordina diversos projectes.

Prèviament, entre 2007 i 2015, Boichat havia estat codirector i responsable d’incidència política i comunicació de l'organització sense ànim de lucre Planeta Salud, que treballa en desenvolupament i salut global, promovent la recerca i desenvolupament de vacunes, tractaments i diagnòstics per reduir l’impacte de pandèmies com el VIH/Sida, la malària o la tuberculosi. També en matèria de prevenció del VIH, Boichat va treballar el 2007 amb l’ONG gTt, on va implementar com a tècnic d’incidència un projecte de promoció dels microbicides. El seu vincle amb la incidència i la comunicació en el camp de la salut global, de fet, va començar amb l’inici de la seva carrera professional, en què va ser el responsable de comunicació de la primera pàgina de Mèxic sobre salut sexual i prevenció del VIH. A més, en el camp de la salut global, ha participat en múltiples conferències internacionals i reunions d’alt nivell, especialment en matèria de salut global.

Gabriel Boichat és suís de naixement i parla català, castellà i francès com a llengües maternes, domina l'anglès i té coneixements d’alemany.

 

Marta Chandre Jofré, presidenta del Consell d’Administració de Salut de Catalunya Central

Nascuda a Tona l’any 1963.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, és especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Té un Màster en direcció d'Institucions Sanitàries i Càtedra de gestió, direcció i administracions sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona.

En l’àmbit professional, ha exercit de metgessa a l’EAP de l'ABS de Tona entre 1994 i 2002. Va estar al capdavant de la direcció Mèdica del Servei d'Atenció Primària del Bages - Bergadà i Solsonès fins el desembre de 2007.

Va ser Directora Assistència i Adjunta de la Gerència Territorial Catalunya Central de l'ICS i directora del Servei d'Atenció Primària de l'Anoia fins l’octubre de 2011.

Del 2011 al 2013 va exercir de metge de l'EAP d'Igualada Urbà. Del 2013 al 2016, directora del l'EAR del grup Mutuam; del 2016 al 2018, gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central del Servei Català de la Salut i el 2018 va ser nomenada sotsdirectora del Servei Català de la Salut, càrrec que ocupa actualment.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia