Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords

query_builder   16 juny 2020 14:17

event_note Nota de premsa

Altres acords

Aprovada una subvenció a la Fundació EURECAT

El Govern ha aprovat autoritzar el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública a atorgar una subvenció a la Fundació EURECAT, per un import total de 410.000 euros, per al finançament d’activitats TIC de l’anualitat 2019, dins de l’estratègia SmartCAT.

L’estratègia SmartCAT, alineada amb l’estratègia “Europa 2020” de la Comissió Europea, estén el concepte Ciutat Intel·ligent (“Smart City”) a escala de país i desplega un programa que aprofita l’ús de la tecnologia i la informació digital per innovar en els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora.

Aprovada la subscripció de l’addenda de modificació i pròrroga del Conveni pel amb el Fons Espanyol de Garantia Agrària, OA

 El Govern ha aprovat l’acord pel qual s’aprova la subscripció de l’addenda de modificació i pròrroga del Conveni pel qual el Fons Espanyol de Garantia Agrària, OA, com a autoritat de certificació del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP), encarrega a la Generalitat de Catalunya la gestió de determinades funcions en la seva condició d’organisme intermedi de certificació. 

El Programa operatiu per a Espanya del FEMP corresponent al període 2014-2020, aprovat per la Comissió Europea el 17 de novembre, recull les disposicions d’execució d’aquest programa i inclou la identificació de les autoritats de gestió, certificació i auditoria, i també dels organismes intermedis de l’autoritat de gestió i de la de certificació, entre els quals hi ha l’organisme intermedi de certificació de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Per mitjà d’aquest conveni entre l'autoritat de certificació i els organismes intermedis de certificació s'estableixen els acords sobre les tasques que s'encomanen.

No s’havia articulat la figura jurídica que desenvolupés la relació i les tasques que s’havien de realitzar amb aquesta designació d’acord amb el que preveu l’article 58 del reglament, i mancava la l’acord per escrit que regulés les relacions entre l'Òrgan de Certificació i l’Òrgan Intermedi de Certificació amb l’encàrrec d’aquestes funcions que regula el reglament. Aquest conveni es deriva de diferents recomanacions d’auditories de sistemes realitzades al Ministeri i a les diferents Comunitats Autònomes.

Per mitjà d’aquesta addenda entre l'autoritat de certificació i els organismes intermedis de certificació es prorroga la duració del conveni derivat de la possible ampliació de la duració i els efectes derivats de la implementació del Programa del programa operatiu per a Espanya del FEMP, corresponent al període de programació 2014-2020.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia