Delegació a Madrid

Exposición America Sanchez

Tornem, obrim portes! El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna reprèn la seva activitat adaptant-se als nous temps

query_builder   18 juny 2020 17:34

event_note Nota de premsa

Tornem, obrim portes! El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna reprèn la seva activitat adaptant-se als nous temps

  • Dilluns 22 de juny reobrirà l’exposició America Sanchez
  • Dijous 23 de Juliol, celebració d’un Sant Jordi presencial molt especial.
  • La Llibreria Blanquerna va obrir les portes l’1 de juny amb les màximes garanties de seguretat.
  • Setembre començaran dos cicles: Nuevas Gobernanzas: de los ayuntamientos a la cultura, comissariat pel catedràtic Antoni Rovira, i Madrid-Barcelona: puente entre (contra)culturas, del periodista Iker Seisdedos. 
Exposició America Sanchez

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna reobrirà les seves portes el proper dilluns 22 de juny amb l’exposició America Sanchez, clásico, moderno, jazz, tropical, que es va inaugurar a finals de febrer coincidint amb ARCOMadrid, poc abans de l’inici de la Covid-19. Donada la seva gran qualitat expositiva i els pocs dies que es va poder mostrar, ara s’obrirà de nou al públic i es prorrogarà fins el 7 de novembre de 2020.

Aquesta exposició, comissariada per Juan Riancho i el periodista i escriptor Julià Guillamon, narra, a través del fons de l’Archivo Lafuente, l’extensa i prolífica trajectòria de l’artista argentí-català America Sanchez, un dels dissenyadors gràfics de referència a Catalunya i a Espanya.

L’horari de visita serà el mateix de la Llibreria Blanquerna, oberta des del passat 1 de juny, de dilluns a divendres, de 10.30h a 17.00h.

Enguany la celebració de Sant Jordi, el 23 de juliol, serà molt especial, amb un grafisme que reflectirà el moment que vivim. El llibre ha estat una casa per quedar-s’hi durant aquests mesos, per viure-hi les mil i una histories, i ara, entre lleixes de  llibres, roses i música, serà el moment de retrobar-nos al CCLBlanquerna.

1  

Imatges

Exposició America Sanchez

Exposició America Sanchez 170

1  

Fitxers adjunts

NdP Tornem al CCLBlanquerna

NdP Tornem al CCLBlanquerna
PDF | 877

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia