Cultura

Museum Quiz

Torna el Museum Quiz d'Estiu, enguany en línia

query_builder   19 juny 2020 10:05

event_note Nota de premsa

Torna el Museum Quiz d'Estiu, enguany en línia

  • Els participants seguiran el concurs des de casa per Zoom i respondran les preguntes a través de la plataforma Kahoot
  • El conductor d’aquest trivial per equips, l’actor i humorista, Alberte Montes, farà les preguntes en streaming des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
  • Hi haurà una única sessió, el 8 de juliol, amb cinc rondes de sis preguntes que corresponen als cinc museus organitzadors
Museum Quiz

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Marítim de Barcelona i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona es tornen a unir aquest estiu per presentar l’edició virtual del Museum Quiz Summer Tour. Aquesta edició del trivial per equips tecnològica, tindrà una única sessió virtual, que s’emetrà en streaming des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i que els equips seguiran des de casa, prèvia inscripció.

La data d’aquesta sessió única serà dimecres 8 de juliol, tindrà una durada de 2 hores (de 21 a 23 h) i serà presentada i conduïda, com és habitual en les edicions presencials, per l’actor i humorista Alberte Montes, consolidat com a quizmaster.

Els participants participaran en el concurs a través de la plataforma Zoom i donaran resposta a les preguntes amb la plataforma Kahoot, molt fàcil d’entendre i d’utilitzar. Així doncs, cada equip haurà de disposar de dos dispositius, un per seguir el concurs (Zoom) i l’altre per participar-hi (Kahoot).

Cinc museus de la ciutat han adaptat aquest joc que, en l’edició d’enguany, consistirà en cinc rondes de sis preguntes. Cada ronda es dedicarà a un dels museus participants, de manera que es donarà centralitat i protagonisme als cinc museus.

Per participar en el Museum Quiz Estiu, cal apuntar-se en equip. És imprescindible inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: http://bit.do/MuseumQuizEstiu. Pocs dies abans del concurs, els participants rebran les instruccions i l’enllaç al joc.

El Museum Quiz d’Estiu  s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. El concurs compta amb la col·laboració de la Fundació DAMM.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia