Territori

Mini

Territori i Sostenibilitat impulsa el projecte d'adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica de l'L4

query_builder   20 juny 2020 09:05

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat impulsa el projecte d'adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica de l'L4

  • L’actuació consistirà principalment en la reforma del vestíbul existent

                                        

  • L’obra comptarà amb una inversió estimada en 4 MEUR
Andanes Ciutadella

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de la redacció del projecte per a la millora de l’accessibilitat de l’estació de l’L4 de metro de Ciutadella-Vila Olímpica, a Barcelona. Els treballs consistiran en l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda d’aquesta instal·lació. El Departament impulsa la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació per un import de 150.000 euros i un termini de 12 mesos. L’obra suposarà una inversió estimada en 4 MEUR.

 

Actualment, l’accés a l’estació, situat en la intersecció del carrer Ramon Trias Fargas amb l’avinguda d’Icària, s’efectua mitjançant unes escales fixes i mecàniques a ambdós costats de l’avinguda d’Icària i, des d’aquest punt, s’arriba al vestíbul a través d’un passadís de 120 metres de longitud. Un cop al vestíbul, la comunicació fins a les andanes de l’estació es realitza amb unes escales fixes i amb unes mecàniques.

 

El projecte que s’impulsa definirà les actuacions necessàries a dur a terme al vestíbul existent per adaptar l’estació a persones amb mobilitat reduïda.

 

Adaptació de la xarxa de metro

 

Actualment, estan adaptades 146 de les 159 estacions existents a la xarxa de metro de l’àrea de Barcelona, una xifra que suposa un 92% del total. En aquests moments, estan en execució els treballs per adaptar a persones amb mobilitat reduïda l’intercanviador de Maragall i pròximament començaran els del de Plaça d’Espanya.

 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 42

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia