Servei Català de Trànsit

Foto camió

Es restableixen les restriccions a vehicles pesants a l'N-II a Girona

query_builder   25 juny 2020 10:06

event_note Nota de premsa

Es restableixen les restriccions a vehicles pesants a l'N-II a Girona

La prohibició de circular camions de quatre o més eixos i de més de 26 tones per l’N-II es va aixecar temporalment el passat 14 de març arran de la situació excepcional generada pel coronavirus

El Servei Català de Trànsit informa que a partir d’avui dijous 25 de juny es restableixen les restriccions a vehicles pesants al tram gironí de la carretera N-II, entre Fornells de la Selva i la Jonquera.  

En aquest sentit, amb la recuperació progressiva de la mobilitat, els camions de quatre o més eixos tornaran a tenir prohibit circular per aquesta via per motius de seguretat i fluïdesa viàries.

Aquestes restriccions, vigents des de l’abril de 2013, es van aixecar excepcionalment el passat 14 de març en el context de la situació generada pel coronavirus SARS-CoV-2 i la necessitat d'adoptar mesures que garantissin el subministrament de béns essencials.

Recordem que la resolució publicada pel Servei Català de Trànsit al DOGC estableix la restricció de vehicles o conjunts de vehicles de transport de mercaderies de quatre o més eixos i que també superin les 26 tones de MMA o MMC en aquest tram:

  • N-II des de la Jonquera (punt quilomètric 5) fins a Fornells de la Selva (punt quilomètric 709). Els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari alternatiu el tram corresponent de l'autopista AP-7 entre la Jonquera i Maçanet de la Selva.

Així mateix, a partir d’avui tornaran a ser efectives la resta de restriccions que quedaven pendents arran del decret de l’estat d’alarma, i per tant es restabliran totes les restriccions que figuren en la resolució INT/383/2020, de 13 de febrer.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia