• Destaca que el Govern català ha multiplicat per quatre els recursos destinats a beques durant una visita al casal d’estiu de Torroella de Montgrí
El vicepresident Aragonès, durant una visita al casal d'estiu de Torroella de Montgrí

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha afirmat aquest migdia que “és molt important que aquest estiu les activitats de lleure educatiu puguin arribar a tots els infants i joves amb equitat”. Aragonès ha fet aquestes declaracions durant una atenció als mitjans de comunicació al casal d’estiu de Torroella de Montgrí, en el marc d’una visita territorial a les comarques gironines. Segons el vicepresident, “aquest any és especial. Portem tres mesos amb una pandèmia que ha obligat a una finalització prematura del curs escolar i per això és molt important que enfoquem les activitats de lleure educatiu amb la voluntat de recuperar aquest espai de socialització, d’aprenentatge per tornar a situar els infants i els joves en el centre”. 

Pere Aragonès ha recordat que la Generalitat ha multiplicat per quatre els recursos destinats a beques perquè els infants i joves de Catalunya puguin participar en colònies, casals d’estiu, camps de treball o qualsevol tipus d’activitat d’aquest estil. “Un cop garantida la seguretat sanitària, hem de posar al centre les qüestions pedagògiques, el creixement personal, el fet que es puguin socialitzar i, sobretot, que sigui amb igualtat d’oportunitats”, ha subratllat el vicepresident.

Segons Aragonès, el pla desenvolupat, dotat amb 11 milions d’euros, “reforça també les subvencions per la contractació de nous monitors, perquè amb unes mesures de seguretat i higiene més estrictes, es necessita que hi hagi més educadors, més monitors. Hem anat evolucionant els protocols i creiem que aquesta setmana ja es poden iniciar les activitats amb seguretat”.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 2539

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 72