Esport

Foto cursa

Aprovat el Pla sectorial d'instal·lacions i activitats esportives per a l'etapa de represa

query_builder   29 juny 2020 15:56

event_note Nota de premsa

Aprovat el Pla sectorial d'instal·lacions i activitats esportives per a l'etapa de represa

  • El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, explicarà demà al sector esportiu els detalls del pla
  • El document estableix les mesures per desenvolupar l’esport i l’activitat física a Catalunya en l’etapa de represa
Foto cursa

El Comitè Tècnic del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc ha aprovat avui el Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives, que recull les mesures que regiran el desenvolupament de l’esport i l’activitat física a Catalunya durant l’etapa de represa. 

Es tracta de l’actualització del Pla d'acció pel desconfinament esportiu de Catalunya elaborat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i aprovat pel Pla PROCICAT, que incorpora un annex per adaptar-ne el contingut a la situació actual de l’etapa de represa, que queda regulada en la Resolució SLT/1429/2020, de 18 de juny, del Departament de Salut, on es determinen les mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2. El contingut complet de les mesures es pot consultar en aquest enllaç.

Demà dimarts, a les 11.00 h, el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyat de la sub-directora general de Promoció de la Salut del Departament de Salut, Carmen Cabezas, i el sub-director general de Programes en Protecció Civil del Departament d’Interior, Sergio Delgado, presentarà de manera telemàtica al sector esportiu català aquestes mesures.

La presentació tindrà lloc mitjançant un webinar en el qual Gerard Figueras exposarà com s’hauran de celebrar, en aquesta etapa de represa, les competicions i esdeveniments esportius, les activitats de lleure esportiu per a menors, les assemblees i reunions de les entitats, així com les mesures que cal adoptar en les instal·lacions esportives, piscines i centres de tecnificació. També hi participarà el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

A banda, els representants de Salut i Protecció Civil explicaran les mesures sanitàries i de seguretat que contempla el pla de la SGEAF, i respondran els dubtes de les persones participants, que seran representants de clubs, federacions, consells esportius, administracions, indústria i professionals, entre d’altres.

*La sessió de demà es podrà seguir a través de la plataforma Microsoft Teams, accedint al següent enllaç: https://bit.ly/3dCXsBL

*Els representants dels mitjans de comunicació també podran formular preguntes i, un cop finalitzada, disposaran d’imatges en vídeo de la sessió.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia