President

El cap de l'Executiu, durant la seva intervenció

President Torra: "En aquesta etapa de represa volem construir un futur que ens porti a un nou país"

query_builder   30 juny 2020 10:44

event_note Nota de premsa

President Torra: "En aquesta etapa de represa volem construir un futur que ens porti a un nou país"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat les jornades telemàtiques "Àgora de Lleida. Oportunitats i Aliances per a la ciutat postcovid"
El cap de l'Executiu ha posat en valor iniciatives com l'Àgora de Lleida
El cap de l'Executiu ha posat en valor iniciatives com l'Àgora de Lleida

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat les jornades telemàtiques Àgora de Lleida. Oportunitats i Aliances per a la ciutat postcovid, amb una intervenció en la qual ha destacat que en l’actual etapa de represa “no volem reconstruir res, cap model passat, sinó que volem construir un futur disruptiu que ens porti a un nou país”.

El cap de l’Executiu ha insistit que “ara més que mai és necessari tot el talent de la societat catalana per tirar endavant aquesta fase de represa”. Per la qual cosa ha posat en valor iniciatives com l’Àgora de Lleida, que “pretenen buscar oportunitats, aliances i debats sobre aquest futur”.

Quim Torra també ha posat de relleu que “la tragèdia que hem viscut aquests mesos ens dona una sèrie de lliçons”, entre les quals ha destacat que comporta “un canvi de valors”. Perquè, ha dit, “sabem que hem de cuidar les persones que ens cuiden a nosaltres per poder fer les nostres feines i això és un canvi de paradigma molt important”.

També ha remarcat que hi haurà altres “canvis profundíssims d’estructures, com la salut i tot l’àmbit sociosanitari”. “Avui sabem que no podem gestionar les residències com ho hem fet fins ara i convé que estiguin molt més integrades a l’àmbit de salut”, ha conclòs.

En l’acte d’inauguració d’aquestes jornades de debat, organitzades per l’Ajuntament de Lleida, també han intervingut l’alcalde, Miquel Pueyo; el president de la Diputació, Joan Talarn, i la periodista Laia Servera, directora de l’Info K.

1  

Imatges

El president Torra ha inaugurat les jornades Àgora de Lleida

El president Torra ha inaugurat les jornades Àgora de Lleida 230

`