• Aragonès ha visitat avui l’aeroport de Barcelona-El Prat per conèixer de primera mà com s’està desenvolupant la represa de les operacions al recinte
  • Ha subratllat la importància de l’aeroport per al sector turístic, “però també des del punt de vista de l’economia, la societat i la projecció del país”
El vicepresident, durant la visita a l'aeroport de Barcelona-El Prat

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha assegurat avui durant una visita a l’aeroport de Barcelona-El Prat que “Catalunya compta amb infraestructures de transport i mobilitat segures, i treballarem perquè aquestes recuperin la seva activitat al més aviat possible”. El vicepresident s’ha reunit aquesta tarda amb la directiva de l’aeroport per conèixer de primera mà com s’està desenvolupant la represa de l’activitat al recinte, que encara és inferior a la de l’any passat, “però que esperem que es dobli en els mesos d’estiu, a mesura que la mobilitat internacional i interna recuperin nivells de normalitat”.

Aragonès ha subratllat la importància de l’aeroport de Barcelona-El Prat per al sector turístic, “però també des del punt de vista de l’economia, la societat i la projecció del país”. En aquest sentit, ha lamentat que la temporada turística “serà excepcional perquè, malauradament, les restriccions derivades del coronavirus no permeten treballar a plena capacitat”, però ha assegurat que “els aeroports de Catalunya, igual que els seus hotels, són segurs i estan preparats”. “Avui, Catalunya compta amb aeroports segurs, que garanteixen que l’economia i la societat catalana seguiran sent acollidores i obertes al món”, ha conclòs.

Finalment, Aragonès ha agraït la tasca de l’aeroport de Barcelona-El Prat durant les setmanes més complexes del confinament, amb el proveïment necessari de materials de protecció i de productes alimentaris. Alhora, ha manifestat la predisposició “del Govern i de totes les institucions del país” a seguir col·laborant perquè, en paral·lel a la represa de l’activitat, els treballadors de totes les empreses que desenvolupen la seva activitat a l’aeroport, “des dels serveis de neteja i seguretat a la restauració, el comerç o el transport” puguin també reincorporar-se als seus llocs de treball amb la màxima celeritat.