Direcció General de Comunicació

escola

El Govern aprova una inversió de 6,8 milions d'euros per a la construcció, ampliació i adequació de quatre escoles

query_builder   7 juliol 2020 15:04

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una inversió de 6,8 milions d'euros per a la construcció, ampliació i adequació de quatre escoles

  • Se subscriuran quatre convenis de col·laboració entre el Departament d’Educació i els ajuntaments de Castell-Platja d'Aro, d'El Palau d'Anglesola, de Vilablareix i de Santa Maria de Palautordera

 

El Govern ha aprovat avui una inversió de 6.819.000 euros per a la construcció i ampliació de quatre escoles, en el marc de diversos convenis que tindran vigència fins el 2023. Aquesta aportació es destinarà a la subscripció d’acords de col·laboració del Departament d’Educació i els ajuntaments de Castell-Platja d'Aro, d'El Palau d'Anglesola, de Vilablareix i de Santa Maria de Palautordera.

 

El conveni entre Educació i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro tindrà un import total d'1.742.000 d’euros d'aportació del Departament per a l’execució de les obres per a la nova construcció de l'Escola Fanals d'Aro, d’una línia, d'aquest municipi.

 

Amb l'Ajuntament d'El Palau d'Anglesola se signarà un conveni per dur a terme les obres d'ampliació de l'Escola Arnau Berenguer d'aquesta població, amb una aportació d'1.647.000 euros. Aquesta actuació permetrà agrupar en un sol edifici totes les instal·lacions del centre, a banda d'ampliar-lo per donar resposta a les necessitats d'escolarització.

 

El conveni que el Departament signarà amb el consistori de Vilablareix serà per l'execució de la construcció de l'Escola Madrenc, de dues línies d'aquest municipi, i suposa una aportació de 3.250.000 euros. Aquest nou edifici substituirà l'antiga escola d’una línia que havia quedat petita i no podia ampliar-se.

 

Finalment, el Departament d’Educació també signarà un conveni amb Santa Maria de Palautordera per a la realització de les obres d'ampliació i reforma de l'aulari de l'edifici d’infantil de l'Escola Fontmartina de la població, amb una aportació de 180.000 euros.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia