Direcció General de Comunicació

Comforsa

El Govern aprova una aportació de 3,4 milions d'euros per ampliar el capital de Comforsa

query_builder   7 juliol 2020 15:09

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una aportació de 3,4 milions d'euros per ampliar el capital de Comforsa

  • Amb aquesta ampliació de capital, es vol garantir la viabilitat de la companyia industrial de 350 treballadors a la comarca del Ripollès


El Govern ha aprovat aportar 3,4 milions d’euros, provinents del fons de contingència, a l’empresa Comforsa per ampliar-ne el capital i garantir-ne la viabilitat.

 

Comforsa, que està participada en la totalitat del capital per l’empresa pública de la Generalitat AVANÇSA, està especialitzada en la transformació d’acer per a forja i mecanització destinada al sector automotor. Actualment té 350 treballadors entre els centres de treball situats a Campdevànol, a Ripoll i d’oficines a Barcelona. Addicionalment als llocs de treball directes, Comforsa treballa amb 68 proveïdors del Ripollès, Osona i la Garrotxa i 294 de la resta de Catalunya.

 

A partir de mitjans del 2018, l’empresa va iniciar un procés molt significatiu de reducció de les pèrdues, encadenant resultats positius fins a desembre de 2019. La crisi de la Covid-19 ha comportat una important davallada de la producció que fa que necessiti injecció de liquiditat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia