PAU 2020

En el segon dia d’exàmens de la prova d'accés a la universitat (PAU) els estudiants s'han examinat al llarg del matí de dues de les quatre matèries comunes que integren la fase general: Llengua catalana i literatura, i Llengua estrangera.  

A la prova de Llengua catalana i literatura, els estudiants han pogut triar entre un fragment de l’obra Contraban, de Josep Pla, i el text «La lluita contra els moviments antivacunes entre les prioritats de l’OMS per al 2019», una adaptació feta a partir del text de Genís Carrasco. 

En la prova de Llengua estrangera l’anglès ha estat la matèria triada per amb 32.351 estudiants (98,34%), molt per davant del francès (396), l'alemany (119) i l’italià (30).  

A la tarda es realitzaran els exàmens de modalitat corresponents a Electrotècnia, Economia de l’empresa, i Literatura catalana. 

Els exàmens en format PDF estan disponibles, a mesura que van finalitzant les proves, al web de Canal Universitats: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/criteris_pau/

Demà, tercer i penúltim dia de la PAU, els estudiants s’examinaran al matí de la darrera matèria comuna, Història. En aquest enllaç podeu consultar l’horari de les proves:  http://universitats.gencat.cat/ca/pau/pau_dia_prova/horari_lloc_prova/