Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords de Govern

query_builder   14 juliol 2020 15:26

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

El Govern reestructura el Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda

 

El Govern ha donat llum verda a la modificació del Decret 43/2019, de 25 de febrer, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. L’objectiu és introduir tota una sèrie de canvis en l’organigrama del Departament per adaptar-ne el funcionament a la nova realitat i a l’assumpció de noves competències.

 

En aquest sentit, es crea l’Àrea de Política Fiscal Corporativa sota el paraigua de la Secretaria d’Hisenda i de la Direcció General de Tributs i Joc i se’n defineixen les funcions. D’acord amb el nou decret, aquesta Àrea serà l’encarregada d’implementar el model i l’estratègia de la política fiscal corporativa que va definir el Govern el passat 23 de juny amb un doble objectiu: d’una banda, establir un protocol d’actuació homogeni, integrat i coordinat en matèria fiscal que inclogui el conjunt d’ens i organismes que formen part del sector públic; de l’altra, mitigar els possibles riscos fiscals, evitar duplicitats i ineficiències en la gestió dels assumptes fiscals i reduir la inseguretat jurídica en l’aplicació del sistema tributari.

 

També es crea l’Àrea de Coordinació Tècnica del Patrimoni Immobiliari a la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, en substitució de l’Àrea d’Estudis i Gestió Immobiliària, que coordinarà i assessorarà sobre totes les situacions i aspectes econòmics, arquitectònics i urbanístics en relació amb la gestió dels béns immobles del patrimoni immobiliari de la Generalitat.

 

Finalment, el Decret també preveu un reajustament en les funcions de dues subdireccions generals de la Direcció de Serveis del Departament. Aquest canvi i actualització s’explica per la posada en funcionament del nou Districte Administratiu al barri de la Marina de Port a Barcelona i, conseqüentment, de la Gerència de Serveis Comuns. Aquest decret entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al DOGC.

 

 

El Govern engega la tercera fase del projecte de transformació digital de l’Administració tributària de la Generalitat de Catalunya

 

El Govern ha aprovat l’acord pel qual s’autoritza el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) a licitar la contractació per a la implantació de la tercera fase del projecte de transformació digital de l’Administració tributària de la Generalitat de Catalunya.

 

L’any 2014, la Secretaria d’Hisenda, conjuntament amb l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), va planificar i iniciar l’execució d’un conjunt d’actuacions d’àmbit tecnològic orientades a modernitzar i transformar l’Administració tributària de la Generalitat de Catalunya.

 

La licitació es farà mitjançant procediment obert, amb la màxima concurrència d’ofertes i empreses licitadores, garantint així la competència efectiva en el mercat i el millor servei per a l’administració.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia