President

Reunó alcaldes Noguera

President Torra als alcaldes de La Noguera: "Hem d'estar tots alineats, si fem aquest trajecte i remem junts, ens en sortirem junts"

query_builder   20 juliol 2020 14:29

event_note Nota de premsa

President Torra als alcaldes de La Noguera: "Hem d'estar tots alineats, si fem aquest trajecte i remem junts, ens en sortirem junts"

  • Per millorar la comunicació amb el territori arran de la crisi de la Covid-19, el cap del Govern ha anunciat que s'implantaran consells assessors territorials del Procicat arreu del país
El president durant la reunió amb els alcaldes. Autor: Jordi Bedmar
El president durant la reunió amb els alcaldes. Autor: Jordi Bedmar

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha agraït aquest matí als alcaldes de La Noguera “la unitat que s’ha mostrat” per fer front al brot de la Covid-19 detectat a la zona i ha manifestat de nou la importància “d’estar tots alineats”. “Ens posem a la vostra disposició per tot el que calgui. Si fem aquest trajecte i remem junts, ens en sortirem junts”, ha remarcat.

Així els ho ha transmès el cap del Govern en la reunió telemàtica que han mantingut aquest matí per avaluar la situació i les mesures preses a la comarca, on també han participat el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, el conseller de Treball i Famílies, Chakir El Homrani, i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Quim Torra ha volgut agrair als batlles “la bona feina feta en les circumstàncies més difícils”, perquè “no ha estat fàcil rebre un impacte com aquest ara, quan tots pensàvem que hi hauria una treva que ens permetria recuperar un punt d’alè”. Així, ha reconegut que l’aparició de rebrots ha estat “un cop sanitari, econòmic i també moral per molta gent, en el sentit que ningú s’ho podia esperar”.

Malgrat el context, el president ha remarcat que “és inevitable que hi hagi brots” i que caldrà “conviure amb ells uns mesos”, intentant “no parar l’economia i ser el més microquirúrgics que puguem”. “Ara mateix, la prioritat del Govern són els rebrots que hi ha al país i, d’acord amb els criteris mèdics i epidemiològics, prendrem les mesures que calgui aplicar”, ha destacat.

Consells assessors territorials del Procicat

El president ha remarcat que la “comunicació és clau” en el context derivat de la crisi de la Covid-19 i, per tal de reforçar-la a nivell territorial, ha anunciat que el Govern crearà consells assessors del Procicat arreu del país, amb la voluntat que “la informació sigui molt més compartida” amb les administracions locals i que tothom tingui accés a les dades i sigui conscient de l’evolució de la pandèmia.

“M’agradaria que ens veiéssiu com el Govern que està al vostre costat per ajudar-vos en aquests moments tan difícils”, ha conclòs el cap de l’Executiu.

 

1  

Imatges

Fotografia de la reunió

Fotografia de la reunió 2289

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia