Direcció General de Comunicació

Generalitat

El PROCICAT publica les activitats que es poden sotmetre a l'autorització prèvia del seu Comitè de Direcció

query_builder   20 juliol 2020 18:52

event_note Nota de premsa

El PROCICAT publica les activitats que es poden sotmetre a l'autorització prèvia del seu Comitè de Direcció

El Procicat ha posat èmfasis avui en la norma que indica que els ajuntaments poden, amb l’autorització prèvia del seu Comitè de Direcció habilitar espais adequats, incloent-hi equipaments culturals, socials, educatius o esportius, sempre respectant les mesures de protecció individual i col·lectiva amb hora concertada i registre de dades de contacte Aquestes mesures de protecció són bàsicament, el compliment de la distància de seguretat interpersonal i l’ús de la mascareta.

La sol·licitud de possible excepció s’han d’adreçar al correu del CECAT (Centre d’Emergències de Catalunya. Aquest centre, segons ha aprovat avui el Procicat, prioritzarà:

1. Els equipaments culturals per a les seves activitats habituals, especialment en els casos que es prevegin mecanismes per facilitar l’assistència de persones vulnerables a efectes de la COVID-19 o per necessitat pels efectes de la calor i d’acord a les mesures que preveuen els plans sectorials del sector cultural per l’etapa de represa, per a les que els ajuntaments hauran de fer un seguiment i control.

2. Les activitats culturals temporals o extraordinàries quan es facin a l’aire lliure i en format assegut permanent, i amb les mateixes condicions abans indicades pels equipaments culturals.

3. L’habilitació d’equipaments esportius o educatius per a funcions socials complementàries a les habituals com ara la realització d’activitats de lleure o l’acollida de població vulnerable per fer front als efectes de la calor o a la mateixa COVID-19, sempre d’acord a les mesures de seguretat previstes a la normativa sanitària per la COVID-19 i als plans sectorials per l’etapa de represa que siguin d’aplicació.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia