President

CNBC

President Torra: "Amb les mesures preses, hem aconseguit situar a 1 la taxa de reproducció del virus a Lleida"

query_builder   29 juliol 2020 11:42

event_note Nota de premsa

President Torra: "Amb les mesures preses, hem aconseguit situar a 1 la taxa de reproducció del virus a Lleida"

  • El cap de l’Executiu ha remarcat en una entrevista a la cadena CNBC que s’han fet tots els esforços per implementar les directrius internacionals per mantenir controlat el virus
Entrevista CNBC

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat aquest matí, en una entrevista a la cadena CNBC, que les mesures preses en les darreres setmanes han permès “situar la taxa de reproducció del virus a la zona de Lleida a 1, així que estem controlant-la”.

En una intervenció en directe al programa Squawk Box Europe, presentat pel periodista Steve Sedgwick, el cap del Govern ha defensat la gestió de la pandèmia feta pel Govern i ha constatat que, tant a Catalunya com a la resta de territoris de l’estat espanyol afectats per brots, s’han fet tots els esforços en la línia d’implementar les directrius internacionals per mantenir controlat el virus”. Per aquest motiu, el president ha rebutjat que es parli de Catalunya com un país perillós per a viatjar. "Ara hem d’intentar aprendre a viure amb aquest virus i actuar amb microcirurgies”, ha defensat.

Durant la conversa, el cap de l’Executiu ha recordat que dilluns va fer una crida a la ciutadania a “ser molt conscient de totes les mesures preventives que el Govern ha pres fins ara” i ha recordat que, “amb distància social, mascareta i higiene de mans, es pot portar una vida normal a Catalunya”. També ha explicat que ara els contagis són més freqüents entre la gent jove i que per això el Govern ha decidit prohibir beure als espais públics o a les platges després de la mitjanit. “Volem apel·lar els joves a ser responsables”, ha reblat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia