President

Jordi Bedmar

President Torra: "No podem fallar a les zones del país on la situació de la Covid-19 no és tan crítica"

query_builder   31 juliol 2020 18:42

event_note Nota de premsa

President Torra: "No podem fallar a les zones del país on la situació de la Covid-19 no és tan crítica"

El cap de l'Executiu durant la reunió (foto: Jordi Bedmar)
El cap de l'Executiu durant la reunió (foto: Jordi Bedmar)
  • El cap de l’Executiu s’ha reunit telemàticament amb responsables d’hospitals de les regions sanitàries de les Terres de l'Ebre, Tarragona, l’Alt Pirineu i Aran, Girona i Lleida

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha reunit aquesta tarda telemàticament amb responsables d'hospitals de les regions sanitàries de les Terres de l'Ebre, Tarragona, l’Alt Pirineu i Aran, Girona i Lleida per seguir l'evolució de la Covid-19. El cap del Govern ha posat en relleu que ara “no podem fallar a les zones del país on la situació de la Covid-19 no és tan crítica" i ha transmès “molta força” als professionals de les zones on la situació ara és més complicada, com Lleida o Figueres. En aquest sentit, el president ha explicat que el Govern treballa per evitar nous brots.

Durant la trobada, el cap de l’Executiu també ha agraït “l’esforç descomunal i històric” que han fet els professionals sanitaris i no sanitaris dels hospitals de Catalunya des de l’inici de la pandèmia. “És una obra memorable”, ha afirmat. “La societat us ho ha agraït i us ha empoderat” i volem “que totes les reivindicacions històriques del vostre sector les puguem posar en pràctica”. Per això, ha recordat, fa poques setmanes que el Govern ha posat en marxa el comitè d’experts per la reforma estructural del sistema de salut català per plasmar sobre el paper les reformes necessàries del sistema. “Ara les podrem tirar endavant, hi una escletxa per fer-ho i ho hem de fer”, ha assenyalat.

El cap de l’Executiu també ha demanat als professionals que després de l’esforç realitzat “es cuidin i gaudeixin d’un període descans”.

A la trobada també hi ha participat el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon; la secretària general del Departament de Salut, Laura Pelay; la subdirectora del Servei Català de la Salut, Marta Chandre; la directora de l'Àrea de Professional i Organitzacions del Servei Català de la Salut, Sara Manjón, i els responsables de la Fundació Hospital de Palamós, Clínica Girona, Hospital de Campdevànol, l'Hospital d'Olot, Fundació Salut Empordà, Corporació de Salut del Maresme i La Selva, Fundació Althaia, Consorci Sanitari de l'Anoia, Consorci Sanitari de Vic, Hospital Sant Joan de Reus, Hospital Sant Pau i Santa Tecla, Pius Hospital de Valls, Hospital Universitari Pere Mata de Reus, l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre, Hospital Comarcal d'Amposta, Hospital Santa Creu i Clínica Terres de l'Ebre, Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, Fundació Sant Hospital La Seu d'Urgell, Fundació Hospital Puigcerdà, Hospital de Cerdanya i Espitau Val d'Aran. També hi han assistit els gerents territorials de les Terres de l'Ebre, Tarragona, l’Alt Pirineu i Aran, Girona i Lleida.

1  

Imatges

El cap de l'Executiu durant la reunió (foto: Jordi Bedmar)

El cap de l'Executiu durant la reunió (foto: Jordi Bedmar) 2229

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia