Salut

Dilluns comença la recollida de mostres a Santa Coloma de Gramenet i Vilafranca del Penedès

query_builder   8 agost 2020 11:25

event_note Nota de premsa

Dilluns comença la recollida de mostres a Santa Coloma de Gramenet i Vilafranca del Penedès

Aquest dilluns comença la recollida de mostres per fer PCR i realitzar un cribratge al barri Llatí i al barri Fondo de Santa Coloma de Gramenet i a Vilafranca del Penedès.

 

Vilafranca del Penedès

Aquest dilluns comença la recollida de mostres per fer PCR i realitzar un cribratge a Vilafranca del Penedès. Serà a partir de les 10 del matí al Centre Cívic l’Escorxador de Vilafranca del Penedès.

Les proves es destinen a persones de l’ABS de Vilafranca de 19 a 40 que en els últimes dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, en espais tancats durant molta estona o en reunions d’amics, aglomeracions, etc. Encara que no tinguin símptomes i que no hagin estat en contacte amb algun cas positiu de COVID-19. Les proves es faran del 10 al 14 d’agost de 9 a 13.30 i de 16 a 19.30 h.

 

Santa Coloma de Gramenet

Per altra banda, també aquest dilluns comencen les proves al barris Llatí i Fondo de Santa Coloma de Gramenet. En aquest cas les proves es destinen a residents que en els últimes dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, en espais tancats durant molta estona o en reunions d’amics, aglomeracions, etc. Encara que no tinguin símptomes i que no hagin estat en contacte amb algun cas positiu de COVID-19. Al barri de Fondo es destinen a residents als carres Liszt, Rellotge, Wagner, Beethoven, Irlanda, Mn. Jacint Verdaguer (del núm. 150 fins al final) i Plaça del Rellotge. Les proves es faran al  Centre Cívic Pins (C/ Pirineus, 2-4).

Al barri Llatí està destinat a residents als carrers Florència, Gènova, Milà, Roma i Perú i es faran al CAP Barri Llatí (C/ del Perú, 60-62).

Les proves es faran del 10 al 14 d’agost. Dilluns començaran a les 15 hores fins a les 20 hores, i de dimarts a divendres l’horari serà de les 8 a les 20 hores al Centre Cívic i de les 10 a les 20 hores al CAP (ja que de les 8 a les 10 hores s'hi fan les extraccions habituals).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia