Empresa i Treball

imatge del servei online d'atenció al turista

TURISME

El Departament d'Empresa i Coneixement llança un nou servei d'atenció online per a turistes

query_builder   14 agost 2020 11:20

event_note Nota de premsa

TURISME

El Departament d'Empresa i Coneixement llança un nou servei d'atenció online per a turistes

  • El nou servei s'oferirà a través d'un aplicatiu de xat en directe i videoconferència que compta amb un equip de 35 informadors turístics
  • Els usuaris rebran el mateix servei personalitzat que si acudissin presencialment a una de les cinc oficines de turisme de la Generalitat, facilitant així la fase de planificació del seu viatge
imatge del servei online d'atenció al turista
imatge del servei online d'atenció al turista

Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Turisme (DGT), llança l'Oficina de Turisme Virtual de Catalunya. Aquest nou servei personalitzat trasllada a l'entorn digital el servei que la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya ja ofereix presencialment.

A través d'un aplicatiu de xat en directe ubicat al web de promoció turística de la Generalitat de Catalunya (http://www.catalunya.com), els usuaris poden fer consultes, ampliar informació i resoldre dubtes sobre qualsevol experiència turística de la destinació en un espai gestionat per un equip de 35 informadors de la Direcció General de Turisme.

A més a més, la mateixa eina permet atendre les consultes per videoconferència per rebre exactament la mateixa atenció que trobarien presencialment al taulell de qualsevol de les 5 oficines de la xarxa. Mitjançant cita prèvia sol·licitada a través del xat de l'eina, l'informador i l'usuari poden acordar una data per realitzar la trobada online. El personal de la Xarxa d'Oficines de Turisme prepararà la documentació personalitzada prèviament amb els interessos del turista i la facilitarà durant la videoconferència per via telemàtica.

Addicionalment, l'Oficina de Turisme Virtual de Catalunya disposa d'un arxiu virtual d'informació i publicacions turístiques digitalitzades actualitzat diàriament per l'equip d'intèrprets informadors turístics de la Direcció General de Turisme. Tot el material disponible està a disposició dels informadors per poder-lo facilitar via xat, videoconferència o correu electrònic als usuaris segons les seves preferències.  Amb aquesta nova eina, els potencials visitants rebran un servei de la mateixa qualitat que si hi acudeixen presencialment, facilitant així la fase de planificació del seu viatge.

Pots consultar més detalls del servei en aquest vídeo.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia