Bombers

Rescat Vall de Boí

Una persona va morir ahir en un accident de muntanya a la Vall de Boí (Alta Ribagorça)

query_builder   17 agost 2020 07:53

event_note Nota de premsa

Una persona va morir ahir en un accident de muntanya a la Vall de Boí (Alta Ribagorça)

Rescat Vall de Boí

A les 17.22 hores d’ahir a la tarda els Bombers de la Generalitat vam ser alertats que una dona s’havia precipitat i es trobava inconscient entre la Pala Alta de Sarradé i la zona de Comalesbienes, a la Vall de Boí.

Vam activar l’helicòpter amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) dels Bombers de la Generalitat i, seguint les indicacions de la persona alertant, es va localitzar al fons d’un barranc, sota el Pic de Comalesbienes, el cos sense vida de la persona accidentada. 

Fins al lloc es van desplaçar efectius de la unitat de muntanya dels Mossos d’Esquadra que es van fer càrrec de les diligències judicials. També es van activar dues dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat i l’equip mèdic del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb l’helicòpter medicalitzat.

Els efectius sanitaris del SEM van atendre l’alertant, un home d’uns 30 anys, per una hipotèrmia lleu. No va ser traslladat a cap centre sanitari.

Al vespre, efectius dels GRAE dels Bombers de la Generalitat i de la unitat de muntanya dels Mossos d’Esquadra, van evacuar el cos del lloc de l’accident i el van traslladar al pàrquing de Cavallers.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia