Direcció General de Comunicació

ACA

El Govern aprova la modificació dels estatuts de l'ACA per crear una nova Àrea de Coordinació Territorial

query_builder   27 agost 2020 15:27

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la modificació dels estatuts de l'ACA per crear una nova Àrea de Coordinació Territorial

El Govern ha aprovat la modificació els Estatuts de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), aprovats pel Decret 86/2009, de 2 de juny, i el Decret 104/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el desplegament territorial de l'Agència Catalana de l'Aigua.  

 

L’objecte de la modificació és incrementar el grau de coordinació en l’actuació de les demarcacions territorials en les què s’estructura l’Agència Catalana de l'Aigua per a l’exercici de les seves funcions, amb una nova Àrea de Coordinació Territorial que doti a aquesta actuació d’una unitat de criteri mitjançant l’establiment d’unes directrius comunes.

 

Amb aquesta nova àrea, l’ACA pretén potenciar les diferents demarcacions territorials de l’Agència i coordinar i harmonitzar les polítiques en inspecció i domini públic hidràulic. La voluntat és apropar molt més l’Agència al territori, assolir una millora l’eficàcia en l’actuació de l’Administració hidràulica de Catalunya i actuar amb major rapidesa i coordinació institucional davant de possibles emergències, complint amb els principis de transparència i seguretat jurídica.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia