Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   8 setembre 2020 17:22

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Elisabeth Abad i Giralt, secretària general del Departament d'Interior

 

Nascuda a Esplugues de Llobregat, l’any 1962.

 

És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Compta amb el Certificat de suficiència investigadora, corresponent a l’Àrea de Dret Administratiu i Processal de la Universitat de Barcelona. També té un Mestratge en Dret de Catalunya (UB, EPC i Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya).

 

És diplomada en Funció Gerencial a les Administracions Públiques  (ESADE) i  en Política i Govern (UPF-UAB-ESADE). També té un diploma en lideratge i Innovació a les Administracions Públiques (ESADE-EAPC) i un postgrau en e-Govern (UPF).

 

Ha estat cap de Secció i Servei de Formació de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. També ha estat subdirectora general de l’Escola de Policia de Catalunya del Departament d’Interior,  cap de Gabinet del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme i subdirectora general de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia.

 

Durant la IX Legislatura, ha estat diputada al Parlament de Catalunya per CiU, membre de la Comissió d’Interior, de Justícia, Relacions Exteriors, de l’intergrup de la Bicicleta i portaveu a la Comissió de Cooperació i Solidaritat.

 

Va ser directora general del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), empresa pública del Departament de Justícia dedicada a promoure la reinserció de les persones privades de llibertat a través de la formació en oficis i el treball productiu.

 

Des del gener del 2016 al maig del 2018, va ser senadora en la XI Legislatura designada pel Parlament de Catalunya (PDeCat), portaveu de les comissions d’Empresa, Turisme, Comerç i Energia; d’Interior; de Defensa i d’Igualtat, entre d’altres.

 

Des del 31 de juliol del 2018 ocupa el càrrec de Directora de l’Agència Catalana del Consum del Departament d’Empresa i Coneixement.

 

 


 

Raquel Sistaré Lanas, directora de Serveis del Departament d'Interior

 

Nascuda a Barcelona, l'any 1958.

 

És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. També té un Executive Master in Public Administration (ESADE).

 

Fins a l’actualitat, ha estat responsable de Coordinació de Plans d’Actuació de la Secretaria d’Administració i Funció Pública del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. Anteriorment, de 2016 a 2018 va ser Directora de Serveis del Departament d’Interior. També ha ocupat els llocs de Subdirectora de Recursos Humans i Administració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i Directora de Serveis del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural.

 

De 2011 el 2015 ha estat Subdirectora general de Recursos Humans i Administració al Departament de Benestar Social i Família, i des del 2004 al 2011, cap del Servei de Recursos Humans del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; de 2003 a 2004, Subdirectora general de Coordinació Administrativa al Departament de Benestar Social i Família; i des del 1990 fins al 2003, Cap del Servei de Gestió de Recursos Humans del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

 

 

Marc Ramentol Sintas, secretari general del Departament de Salut

 

Nascut a Barcelona, l’any 1982.

 

És metge, especialista en Medicina Interna. Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona va realitzar la Formació Sanitària Especialitzada en Medicina Interna a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

 

Al llarg de la seva carrera ha estat especialista del Servei d’Urgències i també de medicina interna de la Vall d’Hebron; metge adjunt del Servei de Medicina Interna a l’Hospital de Sant Rafael; professor associat del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i també ha exercit de facultatiu especialista del Servei de Medicina Interna a l’Equip de Suport Integral a la Complexitat ESIC-Casernes.

 

Al Departament de Salut va formar part del gabinet de la passada legislatura i també durant uns mesos en aquest mandat, abans d’assumir la Direcció General de Professionals de la Salut.

 

El seu àmbit d’expertesa són les malalties autoimmunitàries i malalties cròniques i multimorbiditat. És coautor de diverses publicacions sobre aquests àmbits en revistes indexades.

 

 

Montserrat Gea i Sánchez, directora general de Professionals de la Salut del Departament de Salut

 

Nascuda a Lleida, l’any 1976.

 

És diplomada en Infermeria (E.U. Gimbernat) i diplomada en Ciències Empresarials (UdL). Màster en Ciències de la Infermeria i Doctora per la Universitat de Lleida, amb menció internacional (Universitat de Toronto).

 

Ha exercit com a infermera assistencial en diferents àmbits (sociosanitari, residencial, primària) tot i que d'una forma més àmplia en l'àmbit hospitalari a l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida. Actualment és vicerectora d'Internacionalització de la Universitat de Lleida i Professora de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia.

 

Especialitzada en polítiques de salut pública i recerca qualitativa per la Bloomberg Faculty of Nursing de la Universitat de Toronto, és la investigadora principal del Grup de Recerca en Cures de la Salut de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida). També és investigadora d’altres grups internacionals i de l’Estat espanyol.

 

En aquest context he desenvolupat i traduït diferents guies de pràctica clínica per a la integració de l'evidència científica a la pràctica diària de les cures (programa BPSO de la Registered Nurses Association of Ontario i Investen-isciii). Membre del CIBER d'envelliment i fragilitat CIBERFES, també lidera i coordina projectes competitius del FIS i del programa H2020, principalment orientats als desenvolupament de TIC's i la seva aplicació en contextos de salut-malaltia. Ha estat responsable de recerca del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida, on fins ara ha estat presidenta, i del Consell d'Infermeres i Infermers de Catalunya on fins al moment ha estat secretària.

 

 

Jordi Cabrafiga i Macias, secretari general del Departament d'Empresa i Coneixement

 

Nascut a Barcelona, l’any 1980.

 

És llicenciat en Enginyeria Tècnica en Informàtica per la Universitat Ramon Llull-La Salle. També és Màster en Administració Pública (ESADE). Va cursar el Programa Vicens Vives de Lideratge i Compromís (ESADE) i el Programa Cluster Management Methodology (IESE).

 

Des del juliol de 2018, ha estat cap de gabinet de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Prèviament, ha ocupat el mateix càrrec al Departament de Governació i Relacions Institucionals del juny de 2015 a l’octubre de 2017. Del 2011 al 2015 va ser director de gestió de l’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i conseller municipal del districte de l’Eixample. Del 2004 al 2008 va ser membre de del comitè executiu del Cercle Tecnològic de Catalunya.

 

Del 2002 al 2011 va ser tècnic responsable dels programes d’Innovació i Sectors estratègics a Barcelona Activa i al 22@Barcelona, adjunt al director de desenvolupament de negoci a T-Systems i tècnic dels departaments de Category Engineering i de Product Information Management a Hewlett Packard Spain.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia