Territori i Sostenibilitat

Horaris bus L240

Territori i Sostenibilitat millora l'accessibilitat en autobús als instituts de Caldes de Montbui i de Moià

query_builder   8 setembre 2020 12:51

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat millora l'accessibilitat en autobús als instituts de Caldes de Montbui i de Moià

  • A partir de dilluns, 14 de setembre, es perllonga i modifica el recorregut del bus Mollet-Caldes per cobrir les necessitats dels alumnes de l’IES Manolo Hugué

 

  • Per atendre els alumnes de l’IES de Moià també es perllonga l’expedició que surt de Moià a les 15.00h fins a Caldes de Montbui
Horaris bus L240

El Departament de Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb el Consell Comarcal del Moianès, han treballat per millorar la connexió en bus als instituts de Caldes de Montbui i de Moià.

 

D’una banda, per tal de millorar la connexió de Castellterçol i Sant Quirze de Safaja amb l’IES Manolo Hugué (Caldes de Montbui), es perllonga i modifica el recorregut del bus Mollet-Caldes (L240) que surt a les 13.45h de Mollet i arriba a Caldes a les 14.25h. Així, a partir del 14 de setembre, aquest bus passarà per l’IES Manolo Hugué a les 14.35h i arribarà fins a Sant Feliu de Codines, Sant Quirze de Safaja i Castellterçol, per tal que els alumnes puguin tornar als seus respectius pobles d’origen (fins ara acabava el seu recorregut a Sant Feliu de Codines).

 

D’altra banda, en dies lectius, per atendre les necessitats dels alumnes de Caldes, Sant Feliu de Codines i Sant Quirze de Safaja que van a l’institut de Moià, es perllonga l’expedició que surt de Moià a les 15.00h fins a Caldes de Montbui. D’aquesta manera els alumnes que surten de l’institut de Moià a les 14.45h només hauran d’esperar 15 minuts per desplaçar-se cap als seus respectius municipis d’origen.

2  

Fitxers adjunts

Fulletó L240

Fulletó L240
PDF | 553

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 185