Avui s’ha presentat, al Jardí del Palau Robert, la programació definitiva de la segona edició del Clotilde Fest, festival de música gratuït adreçat al jovent.

Presentació

El Palau Robert, equipament lúdic i cultural depenent de la Vicepresidència del Govern, i l’Agència Catalana de la Joventut organitzen, amb el suport d’Europa FM, FLAIXBAC, iCat, la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio (CCMA), i Creu Roja Catalunya  la segona edició del festival Clotilde Fest, amb les actuacions de Sara Roy, Miki Nuñez, Suu, Els Amics de les Arts i Manel, en tres concerts programats els dies 2,3 i 4 d’octubre, respectivament.

La Generalitat de Catalunya aposta, amb la continuïtat del festival i amb la participació de noms destacats de l’escena musical, per la cultura i la música catalana. També per  donar suport a grups de música  en una conjuntura difícil com l’actual a conseqüència de la Covid-19. El festival musical s’organitzarà amb totes les mesures de seguretat vigents i amb un nombre limitat d’assistents que hauran de fer la reserva prèvia.

Sempre buscant la paritat de gènere, dos dels cinc concerts del Clotilde Fest els protagonitzen les artistes Sara Roy i Suu , de la mateixa manera que, en ocasió del festival Flamencat proppassat, quatre dels cinc concerts el protagonitzaven, també, artistes consagrades o promeses del nou flamenc fet a Catalunya.

Enguany s’incorporen al Clotilde Festival i al seu cartell de luxe l’emissora Flaixbac i la Creu Roja Joventut, completant així un gran equip dedicat a promoure la cultura i el lleure responsables entre el jovent del país.

 

Invitacions

Poden aconseguir invitacions per assistir als concerts els titulars del Carnet Jove. Des de la pàgina principal del web www.carnetjove.cat podran enllaçar al lloc “Connecta’t” per guanyar una invitació doble per a un dels tres concerts. El període de participació serà del dilluns 15 al dilluns 28 de setembre. El sorteig es farà el dia 29. Es donaran 62 premis de 2 invitacions per cadascun dels tres concerts, una invitació per la persona titular premiat/da i l’altre per la persona acompanyant que determini. En el cas de menors de 16 anys, l’acompanyant caldrà que sigui el pare, la mare o tutor/a (caldrà presentar llibre de família i dni), o l’adult que aquests autoritzin (caldrà presentar full d’autorització).

Concurs de fotografia

El Palau Robert, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), convoca el “I Concurs de fotografia del festival Clotilde Fest”, amb l’objectiu de fomentar l’afició per la fotografia i la creació artística entre els joves, coincidint amb un dels esdeveniments musicals més destacats de la tardor.

Els concurs s’adreça a joves aficionats a la fotografia en edats compreses entre els 18 i els 30 anys que podran presentar tres fotografies dels concerts a l’adreça de correu palaurobert@gencat.cat El termini de presentació de les obres finalitzarà el 7 d’octubre. El jurat estarà format per un representant de la Direcció General de Difusió, un altre de l’Agència Catalana de la Joventut i un tercer de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Premis

El primer premi està dotat amb 300 euros. El segon premi, amb un curs d’iniciació a la fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), i el tercer, amb 150 euros.

Les fotos guanyadores s’exhibiran a l’aparador del Palau Robert entre el 19 d’octubre i l’1 de novembre.

5  

Fitxers adjunts

Dossier Clotilde Fest

Dossier Clotilde Fest
PDF | 432

Concurs de fotografia

Concurs de fotografia
PDF | 351

Els protagonistes del Clotilde Fest 2020

Els protagonistes del Clotilde Fest 2020
PDF | 440

Les mesures de seguretat

Les mesures de seguretat
PDF | 352

Procediment per aconseguir entrades

Procediment per aconseguir entrades
PDF | 205