Empresa i Treball

Equipament esportiu de Lloret de Mar

TURISME

El Congrés Mundial de Turisme Esportiu se celebrarà a la tardor del 2021

query_builder   23 setembre 2020 12:30

event_note Nota de premsa

TURISME

El Congrés Mundial de Turisme Esportiu se celebrarà a la tardor del 2021

Instal·lacions
Piscina olímpica municipal de Lloret de Mar
  • El congrés, que s’havia de celebrar aquest any 2020 en el marc de l’any temàtic que l’Agència Catalana de Turisme ha dedicat al turisme esportiu, mantindrà Lloret de Mar com a seu.
  • S’apostarà per un nou format híbrid, amb la possibilitat que s’hi pugui participar tant de manera presencial com telemàtica. 

L’Agència Catalana de Turisme, del Departament d’Empresa i Coneixement, conjuntament amb l’Organització Mundial del Turisme (OMT), han decidit posposar el Congrés Mundial de Turisme que s’havia de celebrar el passat mes de maig a Lloret de Mar, en el marc de l’Any del Turisme Esportiu 2020. Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

D’aquesta manera la celebració està prevista per la tardor del proper any 2021 mantenint Lloret de Mar com a seu. A més, donades les circumstàncies generades arrel de la COVID-19, es vol donar un format híbrid al congrés de manera que els interessats en participar-hi ho puguin fer tant de manera presencial com també de manera telemàtica. Així es vol garantir la màxima presència d’assistents tant a nivell de ponents com de participants d’arreu del panorama internacional.

A part del Congrés Mundial del Turisme Esportiu, també s’han posposat diverses accions que s’havien de dur a terme al llarg d’aquest 2020 i que finalment es preveu poder dur a terme el 2021. Entre aquestes, es troben dues accions de gran format com són el Catalonia is Sport, destinat a donar a conèixer la destinació a diferents prescriptors internacionals a través d’un workshop i diferents viatges de familiarització adreçats a operadors turístics; i la participació en la International Sports Convention.

Paral·lelament també es vol destacar que malgrat la situació viscuda, l’any temàtic dedicat al turisme esportiu permetrà posar els fonaments per a la creació del Catalonia Sports Comission, un grup de treball multi-institucional que servirà per fixar estratègies actives i coordinades de cara a poder captar esdeveniments turístic-esportius, convertint Catalunya en una destinació de referència al món i posant de manifest tant la qualitat de l’oferta turística com les excel·lents instal·lacions esportives que té. Tots aquests factors, sumats a les seves característiques climàtiques i naturals, són el que la converteixen en una destinació ideal per a la pràctica de diferents esports.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia