Territori

Les obres de millora de l'accessibilitat de l'intercanviador de Maragall (L4 i L5) comporten el tancament del vestíbul de l'L4

query_builder   28 setembre 2020 14:42

event_note Nota de premsa

Les obres de millora de l'accessibilitat de l'intercanviador de Maragall (L4 i L5) comporten el tancament del vestíbul de l'L4

  • Els treballs, amb una inversió de prop d’11 MEUR, requereixen l’ocupació del vestíbul fins la tardor de l’any que ve

 

  • Les persones comptaran amb el vestíbul de l’L5 de Ramon Albó i el passadís de correspondència

Les obres de millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de metro de Maragall (L4 i L5) comporten des d’avui el tancament del vestíbul de l’L4 de Ronda Guinardó. D’aquesta manera, per accedir a l’L4, les persones usuàries disposaran del vestíbul de l’L5 de Ramon Albó i el passadís de correspondència. Aquesta situació es mantindrà fins la tardor de 2021.

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat va iniciar el gener passat les obres que permetran adaptar la instal·lació a persones amb mobilitat reduïda, amb una inversió de prop d’11 MEUR. Els treballs consisteixen principalment en la instal·lació d’ascensors, la formació d’un vestíbul nou a l’estació de l’L4 i la millora dels recorreguts de correspondència. Aquesta obra, que compta amb finançament FEDER, finalitzarà durant el 2022.

 

Afectacions al trànsit a la ronda Guinardó

 

D’altra banda, cal recordar que l’execució de les obres comporta l’ocupació, des de principis d’aquest mes i fins al desembre vinent, de dos carrils de la Ronda Guinardó per als treballs d’obra civil del vestíbul de l’L4. En concret, s’ocupa el costat muntanya i es mantenen els 2 carrils costat mar en sentit Besòs.

 

 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 54

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia