Direcció General de Comunicació

Agricultura

El Govern aprova reforçar les Escoles Agràries amb més personal en el marc de la pandèmia

query_builder   30 setembre 2020 15:25

event_note Nota de premsa

El Govern aprova reforçar les Escoles Agràries amb més personal en el marc de la pandèmia

  • Es tracta d’un augment que forma part del Programa temporal de mesures extraordinàries per al curs 2020-2021 per garantir una formació de qualitat i segura

 

Les escoles agràries incorporaran aquest curs 2020-2021 nou efectius més, dels quals tres són del cos superior de l’administració, un del cos de titulació superior, de l’especialitat d’enginyeria de forest, un del cos de titulació superior, de l’especialitat de veterinària, tres del cos de diplomatura, especialitat enginyeria tècnica forestal, i un del cos de gestió d’administració.

 

Aquest increment de personal s’emmarca en el Programa temporal de mesures extraordinàries per al curs 2020-2021 per a les escoles agràries en el marc de la pandèmia per la Covid-19, aprovat avui pel Govern.

 

La finalitat del Programa és garantir el dret a l’educació i a una formació de qualitat i segura, fent que l’obertura de les escoles agràries i el curs escolar 2020-2021 es desenvolupin amb la màxima normalitat possible, en l’escenari de la situació d’emergència educativa, i d’acord amb el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per Covid-19.

 

Les tasques que exerceixen el personal contractat en el marc del Programa són les pròpies del cos i l’especialitat d’adscripció en cada cas, vinculades a l’adopció de mesures com el desdoblament de grups i la  formació a distància que  garanteixin l’educació en l’actual context de crisi educativa de la Covid-19. 

 

La durada d’aquest Programa és per a tot el curs 2020-2021, de l’1 d’octubre de 2020 al 31 d’agost de 2021. Pel que fa les necessitats de personal d’aquest Programa, seran cobertes mitjançant els sistemes de provisió previstos en la normativa vigent i de les previsions contingudes en l’Acord del Govern vigent sobre nomenaments i contractacions de personal temporal en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic.

 

El finançament d’aquest Programa anirà a càrrec des Fons Covid-19 generats a la secció pressupostària corresponent al Fons de Contingència i estarà condicionat a la disponibilitat pressupostària.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia