Centre Estudis Opinió

Enquesta de valoració del Govern i de les polítiques públiques. 2020

El CEO publica els resultats de l'Enquesta de valoració del Govern i de les polítiques públiques. 2020

query_builder   2 octubre 2020 10:43

event_note Nota de premsa

El CEO publica els resultats de l'Enquesta de valoració del Govern i de les polítiques públiques. 2020

Avui, divendres 2 d’octubre, el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) ha publicat al seu web l’Enquesta de valoració del Govern i de les polítiques públiques. 2020. L’enquesta ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) amb el número 976, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO. Com a conseqüència de les mesures de protecció i seguretat relacionades amb l'actual pandèmia, no s’ha realitzat l’habitual roda de premsa de presentació de resultats.

La finalitat d’aquesta enquesta és conèixer les necessitats i les expectatives de vida de la ciutadania, les principals prioritats en temes de polítiques públiques i la valoració de l’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Per a la seva realització, s’han dut a terme 1.500 enquestes telefòniques assistides per ordinador (mètode CATI) del 7 al 18 de setembre de 2020. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de + 2,53.

L’enquesta no inclou estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya ni al Congrés dels Diputats.

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO.

Important a l’hora de comparar dades    

A diferència de les onades anteriors, i com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, aquesta enquesta s’ha fet per telèfon (com la del 2014) i l’univers de la mostra és població de 18 i més anys amb ciutadania espanyola resident a Catalunya (les onades anteriors es va fer a població de 18 i més anys residents a Catalunya).

Així doncs, en algunes preguntes del dossier de premsa, es mostra la sèrie de resultats des del 2014 ajustats ja a les característiques de la mostra de 2020 per permetre’n la seva comparativa.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta de valoració del Govern i de les polítiques públiques. 2020.

Enquesta de valoració del Govern i de les polítiques públiques. 2020.
PDF | 813

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia