Delegació a Barcelona

Reunió a l'Ajuntament de Parets del Vallès

La Generalitat subvencionarà a través del PUOSC el pla de millora de la connectivitat tecnològica de Parets del Vallès

query_builder   6 octubre 2020 14:14

event_note Nota de premsa

La Generalitat subvencionarà a través del PUOSC el pla de millora de la connectivitat tecnològica de Parets del Vallès

  • Juli Fernàndez ha visitat Parets per conèixer diferents projectes de futur del municipi
Juli Fernàndez a Parets del Vallès

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez,  s’ha reunit amb l’alcalde de Parets del Vallès, Jordi Seguer, i altres membres del consistori. A la sessió s’ha presentat el pla de connectivitat tecnològica que es desenvoluparà al municipi per millorar la interconnexió d’equipaments municipals i de serveis públics de la localitat. El projecte inclou diferents actuacions per ampliar la xarxa de fibra òptica i la creació d’una xarxa multiservei en el marc d’una estratègia de ciutat intel·ligent.

El pla municipal, amb un pressupost de 216.000 d’euros, serà finançat al 70% per la Generalitat a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), que en total, per als municipis del Vallès Oriental, contempla una inversió de 7’4 M d’euros, segons la resolució provisional.

El delegat del Govern a Barcelona ha posat en valor el projecte de connectivitat de Parets afirmant que “en un moment tan rellevant com l’actual, amb una necessitat elevada d’estar connectats entre tots i totes, projectes com aquest són molt interessants”

Juli Fernàndez  ha afegit que “el que busquem és que els nostres veïns i veïnes visquin millor cada dia i tinguin més benestar, i en això treballem totes les administracions”

El delegat també ha visitat l’espai on es construirà el nou institut escola,  els terrenys on l’Ajuntament de Parets té previst construir una piscina descoberta i  la zona on el consistori vol impulsar un projecte de recuperació ecològica, paisatgística i social de la llera del riu Tenes.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia