Direcció General de Comunicació

Centres educatius

El Govern aprova una inversió de més de 55 milions d'euros per construir, ampliar i adequar centres educatius en quatre municipis

query_builder   20 octubre 2020 15:28

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una inversió de més de 55 milions d'euros per construir, ampliar i adequar centres educatius en quatre municipis

  • Se subscriuran quatre convenis de col·laboració entre el Departament d’Educació i els ajuntaments de Rocafort de Queralt, Caldes de Montbui, Santa Oliva i Barcelona

 

El Govern ha aprovat una inversió de 55.655.000 euros per a la construcció, ampliació i adequació de diversos centres educatius en quatre municipis. Aquesta inversió serà per a la subscripció de convenis de col·laboració del Departament d’Educació amb els ajuntaments de Rocafort de Queralt, Caldes de Montbui, Santa Oliva i Barcelona.

 

El conveni entre Educació i el consistori de Rocafort de Queralt tindrà un import de 685.000 euros d'aportació del Departament per a l'execució de les obres de nova construcció de l'Escola Sant Roc d'aquesta població. La vigència del conveni és fins el 2022.

 

Amb l'Ajuntament de Caldes de Montbui, l’acord amb el Departament d’Educació serà per a l'execució de les obres d'ampliació de l'Institut Escola Pic del Vent-El Calderí, d'una línia d'infantil i primària i dues línies d'ESO, amb una aportació d'1.870.000 euros per part d’Educació. La vigència d'aquest conveni finalitza el 2023.

 

El conveni entre Educació i l'Ajuntament de Santa Oliva preveu una aportació del Departament d'1.100.000 euros per a l'execució de les obres d'ampliació de l'Escola La Parellada d'aquest municipi. La vigència del conveni és fins el 2022.

 

El Departament d’Educació també signarà un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, amb una aportació de 52.000.000 euros, per a l’execució d’obres de reforma, ampliació i millora de centres públics d'aquesta ciutat. La vigència d'aquest conveni finalitza el 2025.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia