Direcció General de Comunicació

altres acords

Nomenaments

query_builder   20 octubre 2020 15:29

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Eduard Inglés Yuba director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC). Departament de la Presidència

 

Nascut a Barcelona l’any 1986.

 

És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i doctor per la Universitat de Barcelona. També té un Màster oficial en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política, un Postgrau en Legislació i Jurisprudència sobre Esports de Muntanya, un Màster oficial en Direcció i Administració d’Empreses, i un Màster en Dret dels Esports de Muntanya.

 

Des de l’any 2012 és professor d’Activitats en el medi natural i des de 2016, subdirector d’Estudis del centre de Barcelona. A l’INEFC també ha estat responsable del projecte Formació del centre de Barcelona (2014-2016). També ha estat organitzador d’esdeveniments esportius i de lleure educatiu i acumula 12 anys d’experiència com a monitor i director de lleure.

 

En l’àmbit de la recerca, ha estat membre del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE). Ha realitzat dues estades de recerca a la University of Maryland (Washington DC, EUA) i a l’IDHEAP (Lausana, Suïssa), ha estat corresponsable del projecte internacional “Fer de la Frontera un Camí a la Formació” (POCTEFA) i responsable a l’Estat de dos projectes Erasmus+: WET i BOSS.

 

També és membre de la Junta directiva de l’European Network for Outdoor Sports (ENOS) i del Comité Asesor Científico de las Montañas (FEDME), a més de coordinador de la Comissió d’Experts d’Activitat Física i Turisme al Medi natural (COPLEFC).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia