Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords

query_builder   27 octubre 2020 15:08

event_note Nota de premsa

Altres acords

El Govern aprova el Decret de reestructuració interna del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

El Govern ha aprovat el Decret de reestructuració del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Entre altres modificacions, el Centre d’Estudis de Temes Contemporanis (CETC) passa a dependre directament de la Secretaria General. El CETC és el centre d’anàlisi i reflexió del Govern que té com a principals objectius estudiar i avaluar les tendències de l’entorn contemporani que afecten la realitat catalana i universal, especialment els relacionats amb l’anàlisi i prospectiva dels camps tecnoeconòmic, sociopolític, de gènere, ètic, etc. Seguiran depenent també de la Secretaria General la Direcció de Serveis, l’Assessoria Jurídica, el Gabinet Tècnic i la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament.

D’altra banda, s’adequa l’estructura del Departament al Decret 228/2019, de 5 de novembre, dels òrgans col·legiats estratègics de l'àmbit de l'administració digital, dels empleats públics i de la supervisió i governança de les entitats del Sector Públic institucional de l'Administració de la Generalitat, que obliga a determinar en els decrets d’estructura de cada departament la unitat que assumeix les funcions d’informació i coordinació entre la Comissió del Sector Públic Institucional, els departaments i les entitats dependents. S’estableix que serà el Gabinet Tècnic, depenent de la Secretaria General.

El Govern crea una borsa de treball per a personal subaltern i administratiu en centres i serveis educatius

El Govern ha aprovat crear la Borsa de treball per a la provisió amb personal funcionari interí de llocs de subaltern, auxiliar administratiu i administratiu en centres i serveis educatius del Departament d'Educació. Amb aquest acord de Govern es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Negociació del Personal d’Administració i Tècnic de la Generalitat de Catalunya, de data 20 de gener de 2020, per a la creació d’una borsa de treball per proveir de forma temporal aquests llocs de treball.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia