Territori

Imatge

Ponç Feliu, nou director del Parc Natural de Cap de Creus

query_builder   2 novembre 2020 09:36

event_note Nota de premsa

Ponç Feliu, nou director del Parc Natural de Cap de Creus

  • Biòleg, ambientòleg i màster en gestió pública del medi ambient, ha estat consultor ambiental i responsable dels seguiments ornitològics als parcs dels Aiguamolls de l’Empordà i del Cap de Creus

 

  • Fins ara era el Director del Consorci del Ter, des d’on ha gestionat dos projectes LIFE i altres projectes europeus
Ponç Feliu, nou director del Parc Natural de Cap de Creus.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha nomenat Ponç Feliu nou director del Parc Natural de Cap de Creus, en substitució de Victòria Riera, que va deixar el càrrec per jubilació.

 

Ponç Feliu (Girona, 1975) és biòleg, ambientòleg i màster en gestió pública del medi ambient. Des de finals dels anys 80 ha estat vinculat a Cap de Creus, deu anys abans de la creació del parc natural. En aquest sentit, ha elaborat estudis de la fauna i flora, ha editat llibres i guies per a conèixer l’entorn, i ha organitzat activitats de descoberta; ha impartit conferències i xerrades divulgatives i ha organitzat campaments educatius sobre el món marí.

 

Feliu ha estat consultor ambiental i responsable dels seguiments ornitològics als parcs naturals dels Aiguamolls de l’Empordà i de Cap de Creus. També ha estat molt vinculat a entitats naturalistes empordaneses i gironines. Ha editat una desena de llibres sobre natura i medi ambient.

Imatge

Des del 2011 era el Director del Consorci del Ter, organisme format per 70 ajuntaments riberencs -i que va rebre el Premi Medi Ambient l’any 2019-, des d’on ha gestionat dos projectes LIFE i altres projectes europeus. També ha dinamitzat la Ruta del Ter i ha promogut la divulgació ambiental i el desenvolupament territorial, mitjançant nombrosos projectes de conservació del patrimoni natural. Finalment, entre el 1999 i 2011 va ser regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Girona.

2  

Imatges

Imatge

Imatge 91

Imatge

Imatge 30

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 170